Ключевая информация

Впевнений користувач ПК: MS Office (Word, Excel, Power Point);

Навички роботи в програмах MD Declaration, QDPro;

Знання оргтехніки: принтер, ксерокс, сканер.

Училась в 1 заведении

Національний Авіаційний Університет

Факультет економіки та бізнес-адміністрування. Спеціальність - Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, спеціалізація - митна та біржова справа.

Киев, 2023

Владеет языками

Английский

средний

Курсы, тренинги, сертификаты

Асоціація Митних Брокерів України. Курси митних брокерів.

Киев, 2022

Надають слухачу знання та навички з організації та ведення ЗЕД, від складення контракту до безпосередньо митного оформлення. Підготовлюють слухачів до практичної роботи з дозвільною системою державних органів при веденні ЗЕД, ознайомити з вимогами тарифного та нетарифного регулювання. при митному оформленні.Навчають слухачів розрахункам всіх видів обов'язкових платежів під час митного оформлення вантажів. Надають практичні навички слухачам під час роботи на комп'ютері з освоєння пакету програм «Митний брокер», заповненню вантажних митних декларацій за допомогою комп'ютера, роботи з базою нормативних документів.

Дополнительная информация

Личные качества

Уважність, відповідальність, акуратність, комунікабельність, позитивність, вміння швидко адаптовуватися та навчатися, стресостійкість.

Формат роботи

Шукаю ЛИШЕ віддалену роботу. Прошу менеджерів з підбору персоналу, в яких пропозиції роботи в офісі або гібридного формату не турбувати!

Єлізавєта

Митний брокер, менеджер ЗЕД

Киев

Дарницкий район, Деснянский район, Оболонский район, Соломенский район

20 000 грн.

21 год

полная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 2 месяца назад