Работала в 5 компаниях   2 года 7 месяцев

Финансовые услуги, Красота / Фитнес / Спорт, Медиа / СМИ, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Другое

Контроль менеджер

.

Финансовые услуги

5 месяцев

04.2021 - 09.2021

Одна з найцікавіших моїх посад, яка повністю змінила мене як особистість, зробила жорсткішою та справедливою. Я працювала контроль менеджером, в мої обов'язки входило: підтримання офісної атмосфери, контроль за підлеглими, підтримання чистоти, штрафи та звільнення ледачих працівників. Я проводила співбесіди та набирала співробітників до нашої команди, самостійно навчала їх. Також працювала з комп'ютером, робила місячний та квартальний звіт. Створила стратегію розвитку компанії та відповідала за аналіз ринку. Мала таку кількість табличок та шпаргалок, які досі полегшують роботу моїм колегам. Проводила брифи та мітинги з навчання, вдосконалення навичок та тімбілдінгу. На пів ставки працювала айті спеціалістом, могла налагодити комп'ютер колезі, залогінити та вилогінити з програми. Проводила атестації, ставорила новий план нашої роботи на наступні пів року, саме за цим планом зараз працює офіс, дуже приємно, що керівництво оцінило мою роботу. Саме на цій посаді я випробувала себе на стресостійкість на всі сто відсотків. Я показала своїм колегам, як працювати в ситуації, коли за кілька хвилин потрібно вирішити 5 термінових питань. Цей яскравий досвід загартував мене. Я отримала підвищення своєї посади, відповідала за власну команду найкраща нагорода за мій вклад в розвиток фірми.

Адміністратор

Fitness Time

Красота / Фитнес / Спорт

7 месяцев

12.2018 - 07.2019

Я працювала адміністратором на рецепшн в одному з популярних фітнес клубів у Вінниці. Зустрічала клієнтів і проводила оглядову екскурсію по фітнес центру, вміла обслугувати на барі. Консультувала клієнтів по послугах і акціям клубу, надавала розгорнуту інформацію телефоном. Вирішувала проблеми зі зломаними тренажерами, шафами та ін. Стежила за постачанням спортивного харчування, була відповідальна за накладні. Також відповідала за документи при перевірці пожежної безпеки. Стежила за чистотою в залі і вирішувала будь-які конфлікти між клієнтами. Пам'ятаю чорну п'ятницю та шалений потік відвідувачів, які прагнули придбати акційні абонементи, і як вдало я завершила той день. Я чітко працюю в екстремальних ситуаціях, дуже зібрана і впевнена. В такі моменти, в мою голову б'є адреналін і я отримую багато задоволення від того, як красиво і вдало я виходжу з будь-якої складної ситуації.

журналист стажер

Славянские объявления

Медиа / СМИ

3 месяца

09.2018 - 12.2018

Основна частина часу журналіста йде на дослідження теми, тобто опитування можливих героїв матеріалу, читання безлічі публікацій, систематизацію отриманих відомостей і доведення матеріалу до досконалості. Я проводила опитування місцевих мешканців, брала інтерв'ю у волонтерів та екоактивістів. Проводила час на сесії міської ради, цікавилась законопроєктами. Вмію знімати та монтувати відео. Створила декілька петицій, щодо пам'ятників архітектури міста та відсутності доріг. Відповідала за репортажі з фестивалів та концертів, залучала до розв'язання соціальних проблем.

Керівник з персоналу

Give me waffle

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

8 месяцев

01.2018 - 09.2018

Все починалося з виготовлення вафель та обслуговування клієнтів, але з часом мене підвищили до посаду керівника з персоналу. Я проводила співбесіди, відповідала за накладні товару, слідкувала за своїми підлеглими та за атмосферою в колективі. Відповідала за мітинги та брифи. Я надійна, виконавча і відповідальна. Була на трубці з работодавцем 24/7 він завжди міг на мене покластися. Без проблем вирішувала різні проблеми з переплануванням та дрібними питаннями з ремонту закладу. Після підвищення зрозуміла,працювати стало в 5 разів цікавіше, але коли бос вирішив продати заклад, зрозуміла, що з новими власниками ми розходимося у концепції та стратегічному напрямку, тому вирішила, що прийшов час для чогось нового. Це було вірним рішенням, тому що заклад протримався лише 2 місяці на плаву і збанкрутував. Я природжений керівник, вмію налаштувати всіх навколо на одну хвилю. Організувати всіх в єдину трудову одиницю, згуртувати команду і створити ефективний колектив, який працює на результат

Babysitter

Dastor

Другое

4 месяца

12.2016 - 04.2017

Спостереження за маленькими дітьми, ігри з ними, читання книг. Пройшла обов'язкове навчання: тренінги з надання першої невідкладної допомоги, психології взаємодії з дитиною, етики роботи з кожною сім'єю окремо

Ключевая информация

Робота з комп'ютером, Word, PowerPoint, Excel, Office, CRM . Вмію монтувати відео та працювати в Фотошоп. Маю досвід створення відеоматеріалу, інтерв'ю, бліц опитувань.

  • Досконала усна і писемна мова. Володію укр.,рос. мовами. Англійська на середній рівень. Можу спокійно висловлювати свої думки.

-Маю хорошу пам'ять, легко знаходжу спільну мову зі співробітниками трьома мовами, неконфліктна, але справедлива, працює для спільного результату, я командний гравець.

-Я відповідальна, уважна, комунікабельна.

Особисто навчала стажерів на роботі, видавала штрафи та навіть звільняла працівників, але ніколи не тягнула на себе ковдру, намагалася розходитися на дружній ноті, аби після залишилися лише теплі спогади.

Училась в 1 заведении

Донецький национальный Университет имени Василия Стуса

Журналистика

Винница, 2020

Владеет языками

Английский

выше среднего

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Немецкий

ниже среднего

Китайский

базовый

Русский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

«Медіазліт» від Інтерньюз Україна

Киев, 2020

Пройшла 3-х місячний літній онлайн курс з журналістики. Її мета - підготувати універсального професіонала, який зможе відповідати сучасним вимогам професії: бути не лише автором тексту, але й фотографом, оператором, монтажером, SMM-спеціалістом. 29 досвідчених медіаекспертів та відомих журналістів провели для учасників 29  вебінарів загальною тривалістю 65 годин. «Медіазліт» об'єднав медійників з різних напрямів журналістики та регіонів України. У нас була можливість поділитися власним досвідом та компетенціями.

Журналістика

Киев, 2020

АУП «Стандарти журналістики в умовах війни та кризи»

Щоб не загубитися у сучасному просторі самоізоляції та навчитися готувати якісні журналістські матеріали Академія української преси спільно з Національною спілкою журналістів України за підтримки Фонду Фрідріха Науманна за Свободу запрошують на вебінар "Стандарти журналістики в умовах пандемії та кризи".

«Світові стандарти журналістики(в умовах збройних конфліктів)»

Киев, 2019

Кожен поважаючий себе фахівець має чітко дотримуватися стандартів професії.  Адже на плечі журналіста покладено інформаційний вівтар - достовірна передача інформації аудиторії. Протягом дводенного заходу медіаексперти розказували, які стандарти мають нести для людей першочергову важливість. 

British Council “Active citizens Local Training”

Киев, 2019

Британська Рада в рамках програми «Активні громадяни» підтримувала Проекти соціальних дій, орієнтовані на зміну клімату. 

 

Aiesec “ДНК лідерів"

Киев, 2019

Онлайн-курс, що надихнув на розвиток власного лідерського потенціалу. У коротких відео курсу відомі  спікери ділилися своїми історіями успіхів та невдач. Кожного дня ми ставили перед собою цілі та шли до них, під кінець для надсилали керівним звіти. Протягом двох тижнів проводили роботу над собою на прикладі знаменитостей України.

Діана Сергіївна

Журналист

Киев

15 000 грн.

25 лет

полная занятость

Обновлено 2 года назад