Работала в 3 компаниях   18 лет 10 месяцев

Финансовые услуги, Банки

Финансист

ФОП

Финансовые услуги

6 лет 3 месяца

01.2018 - по настоящее время

Управлінський облік у розрізі проектів, фінансовий облік доходів/витрат у розрізі статей, контрагентів, контроль за дотриманням бюджету, встановлення та контроль фінансових лімітів за видатковими операціями, складання та контроль платіжного календаря, виставлення рахунків та актів контрагентам, підготовка зведених звітів про відрядження, облік закупівель та ТМЦ, впровадження 1С у структуру підприємства, взаємодія з банківськими організаціями.

Головний спеціаліст управління фінансового контролінгу та адміністрування витрат

ПАТ Банк Кредит Дніпро

Банки

1 год 10 месяцев

08.2018 - 06.2020

Контроль бюджетних витрат, аналіз орендних платежів, проведення тендерних закупівель для банківських потреб, аналіз цін оренди та ТМЦ, взаємодія з внутрішньобанківською бухгалтерією, супровід зовнішнього аудиту банку.

Главный специалист

ПАО КБ Приватбанк

Банки

12 лет 6 месяцев

07.2005 - 01.2018

Провідний спеціаліст загальносистемного бізнесу корпоративних клієнтів2017-2018 рр. Управління централізованих банківських закупівель.Організація та проведення внутрішньобанківських тендерів та аукціонів через електронні майданчики Prozorro, складання та супровід документації;2015-2017 рр. - фахівець із роботи з комерційною нерухомістю.Подовження договорів оренди нерухомості, проведення переговорів із орендодавцями, аналіз цін оренди, контроль та проведення оплат. Страхування об'єктів оренди, взаємодія з ФДМ, оцінка вартості об'єктів нерухомості.2005-2015 рр. - провідний спеціаліст з кредитування корпоративних клієнтів ГО.Проведення оцінки кредитних ризиків, видача та супровід кредитних операцій, оформлення договірної бази, експертна оцінка вартості заставного майна, супровід перевірок НБУ, контроль та супровід кредитного портфелю регіональної мережі.

Ключевая информация

Досвідчений користувач MS Office, Google Tabs, Presentation, 1С, Bitrix, банківські комплекси, електронний документообіг, електронні майданчики публічних закупівель.Володіння мовами: українська, російська, англійська B1.

Училась в 1 заведении

Державний вищий навчальний заклад "Придніпровська державна академія будівництва та архітектури"

Економічний, фінанси

Дніпро, 2005

Владеет языками

Английский

средний

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Анна

Финансист, экономист (банковские операции, закупки, аренда)

Днепр

41 год

неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 7 месяцев назад