Работал в 3 компаниях   31 год

АПК (Агропромышленный комплекс)

Головний інженер, начальник виробництва, головний технолог

"Ак Топрак", м. Ашгабат, Туркменістан ЗАТ "Українська технологічна компанія", м. Київ; компанія "Олімп", м. Донецьк; компанія.

АПК (Агропромышленный комплекс)

22 года

06.2001 - 06.2023

"УТК", "Олімп", "Ак Топрак" - проектування, монтаж, наладка, пуск в експлуатацію заводів по виробництву спирту (харчовий етанол), ректифікація спирту, одержання спирту з різної крохмало-, цукро- та спиртовмісної сировини; підвищення ефективності виробництва за рахунок зниження витрати сировини, енергоносіїв, технічної води, пари; підвищення виходу продукції з одиниці сировини, тощо, підбір та навчання персоналу; вдосконалення технологічного процесу. Робота на мелясному та зерновому заводах.

Технічний директор

PLC Ukrlandfarming, Україна; ТзОВ "БіоПЕК", м. Луцьк

АПК (Агропромышленный комплекс)

5 лет 3 месяца

03.2012 - 06.2017

PLC Ukrlandfarming, ТОВ "БіоПЕК" - виробництво біоетанолу (паливного етанолу) та різних органічних рідин на його основі, розробка Техніко-економічного обгрунтування, завдань на проектування підприємства, технічний і технологічний супровід будівництва підприємства, технологічний нагляд монтажу обладнання; наладка, пуск виробництва, доведення технологічного процесу, тощо. Розробка проектів з утилізації відходів із отриманням біогазу, електроенергії (зелений тариф).

Технолог, головний технолог, завідуючий виробництвом

Агрофірма "Зоря", м. Рівне

АПК (Агропромышленный комплекс)

8 лет 10 месяцев

07.1992 - 05.2001

Агрофірма "Зоря" - проектування, будівництво, монтаж, пуск, наладка заводу по виробництву горілок та лікерно-горілчаних виробів, у т.ч. віскі та джину (спільно з корпорацією "Елайд Домек" - Шотландія) з сертифікацією виробництва; випуск зазначеної продукції; вдосконалення технологічних процесів, впровадження передових технологій і т.д. Розробка ТЕО по створенню спирто-горілчаного комбінату із замкнутим циклом виробництва (в т.ч. збут побічних продуктів, виробництво тари, упаковки, допоміжних матеріалів), тощо. Закупка основного технологічного обладнання, наприклад брагоректифікаційної установки (сьогодні дана БРУ експлуатується на Лопатинському спиртовому заводі Львівської обл.)

Ключевая информация

Повне володіння процесами виробництва ректифікованого спирту, горілки та лікерно-горілчаних продуктів, біоетанолу та його похідних; технічний та економічний аналіз роботи підприємства та на його основі розробка шляхів підвищення економічної ефективності, зниження собівартості тощо. ТЕО проектів, реконструкція існуючих виробництв, комплексне технічне супроводження, технологічний контроль та коригування на всіх стадіях проектування; будівництво нових заводів, цехів, запуск виробництва з навчанням персоналу; допоміжні служби: котельні, водопостачання, водовідведення, склади, резервуари, транспорт, тощо.

Учился в 1 заведении

Київський технологічний інститут харчової промисловості

Технологія бродильних виробництв; спеціальність - інженер-технолог з виробництва спирту, біоетанолу, лікёрно-горілчаних виробів та їх похідних, а також органічних розчинників та рідин

Київ, 1992

Владеет языками

Немецкий

ниже среднего

Польский

ниже среднего

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Свій розділ

Служба в збройних силах: 1987-1989 р.

Посвідчення водія: категорії А, В, С з 1985 р.; значний безаварійний водійський досвід. Впевнений користувач ПК. Комплексний підхід до поставлених завдань, досвід проведення тендерів, наявність необхідних контактів у технологічній та юридичній сфері. Позитивний двохрічний досвід у сфері прямих продажів (медичне обладнання). Знання автомобілів. Здібності до швидкого самонавчання, ретельність у виконанні своїх функцій, вміння працювати з підлеглими; досвід спілкування з представниками держструктур.

Ігор Миколайович

Директор, технічний директор, начальник виробництва, головний інженер, головний технолог з виробницт

Луцк

Готов переехать: Львов, Винница, Житомир, Ивано-Франковск, Ровно, Тернополь, Хмельницкий

1 грн.

55 лет

Работает, но открыт для предложений

полная занятость

Обновлено 22 часа назад