Работал в 9 компаниях   18 лет 2 месяца

Промышленность и Производство, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, Строительство, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Керівник відділу продажу та робити з проектними організаціями.

ТОВ "Абетон"

Промышленность и Производство

6 месяцев

08.2019 - 02.2020

Переговори на рівні осіб які приймають рішення, менеджерів вищої ланки, власників компаній,робота з проектними організаціями, як розширення каналів збуту, управління діяльністю менеджерів з продажу, торгових представників, ділерів.

Навчання та адаптація співробітників до корпоротивних правил компанії, створення системи мотивації персоналу.

Комерційний (менеджер) директор

ТОВ компанія Кежуйнафтогазтех України Корпорація KERUI GROUP,(КНР)

Промышленность и Производство

2 года 2 месяца

04.2017 - 06.2019

Київ (Нафтогазова, гірничо-збагачувальні комбінати, вугільна промисловість, нафтопереробні заводи, промислові комбінати і заводи.)

Працював комерційним директором міждународної китайської нафтогазової компанії тов Кежуйнафтотехгаз компанія Україна, виконував наступні функції: імпортно-експортні операції, участь в тендерах (державних і комерційних),проведення презентації, переговори з власниками компані , керівниками, державними чиновниками різних рівнів. Укртансгаз, Укртранснафта,Укрнафта,Укргазвидобування ,Укртатнафта та приватні нафтогазові компанії .Участь в виставках.

начальником відділу продажу та розвитку дилерської мережі

ГК Ізобуд

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

3 месяца

12.2016 - 03.2017

Працював начальником відділу продажу та розвитку дилерської мережі по территорії України Польского представництва компанії BRASS . В посадові обов"язки входить:управління менеджерами з розвитку дилерської мережі, логістами, інженером ; управління складами в містах Київ та Львів.

Керівник роздрібної мережі

Сталекс, ГК

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

1 год 2 месяца

10.2015 - 12.2016

ГК Сталекс - керівник роздрібної мережі металобаз (9 філій). На базах реалізовуєтся :металочерепиця , профнастил.(виробники) та супутні товари. Обов'язки:відкриття нових торгових точок з нуля (укладання договорів оренди,і весь пакет документів для роботи бази),підбір і навчання персоналу, вивчення асортименту в кожному регіоні ,логістика (оптимізація доставки на бази та покупцю), звітність ,інвентаризація.

Заступник нач відділу з ЗЕД, маркетингу та збуту

Державне підприємство завод « Арсенал»

Промышленность и Производство

2 года

04.2012 - 04.2014

Досягнення:Успішна реалізація продукції на експорт в США та в країни СНД. Оформлення дозвільної документації в Державному комітеті експертного контролю,СБУ,МВС,проведення маркетингових досліджень , . Підготовка та участь у виставці м. Київ

Директор з ЗЕД та комерційної діяльності та постачання.

ПП «Термо-плюс», Київ (Будівництво , імпорт - експорт, торгівля.) (Будівництво)

Строительство

2 года 1 месяц

03.2010 - 04.2012

Контроль за будівельними об'єктами, своєчасним постачання будівельних матеріалів та своєчасна підготовка всіх дозвільних документів. Підготовка та проведення рекламної компанії. Контроль магазину сантехніки та газового обладнання (Сахара) м. Кіровоград. Підготовка до участі в міжнародній виставці - конференції «Аква - терм» ( м. Стамбул ) особисті проведення переговорів з власниками та топ-менеджерами закордонних компаній .

Комерційний директор

ТОВ « Лісова Пристань»

Строительство

2 года 5 месяцев

10.2007 - 03.2010

Досягнення:Розробка логістично-складського проекту , оформлення земельної ділянки площею 40га на кордоні з Угорщиною митний перехід ( Тісса) фасад траси Київ -Чоп (5 міжнародний коридор)

Комерційний директор

Сервіс - центр ПРОСТАКВАШИНО

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 года 5 месяцев

05.2004 - 10.2007

Досягнення:Розробка, будівництво та введення в експлуатацію бізнес проекту готельно-ресторанного комплексу (Villa Basta) м. Берегово Закарпатська обл. Оформлення земельної ділянки в Києво-Святошинському р-ні площею 2,5га через біржові торги.Контроль за будівельними об'єктами, своєчасним постачання будівельних матеріалів та своєчасна підготовка всіх дозвільних документів.

Начальник відділу збуту, постачання, логістики та ЗЕД

ВАТ ДЕФФА (Київський художньо-керамічний завод), Вишневе (Промисловість та Виробництво)

Промышленность и Производство

3 года 10 месяцев

07.2000 - 05.2004

Функціональні обов'язки: Повне матеріально -технічне забезпечення та безперебійну роботу заводу ( три окремих виробництва 1.фарфор,2.шовкотрафаретна та офсетна печать.3.виробництво фарби для скла та кераміки)обсяги поставок сировини вимірялися як вагонними нормами так і в грамах ,також закупівля продуктів для їдальні,канцелярські товари ,ПММ.Управління логістикою транспортною (внутрішня та міжнародна) та складською.Управліня відділом продажу та ЗЕД. Досягнення:Відкриття торгового представництва в м. Москва (Київський фарфор),торгових точок м Одеса 7-км (базар),ТРЦ (Глобус) м. Київ. Успішні експортно-імпортні операції з країнами СНД та дальнього зарубіжжя, а також бартерні розрахунки, модернізація роботи відділу,складів матеріалів і готової продукції та автопарку. Підготовка та участь у виставках та ярмарках в Україні та Росії.

Ключевая информация

Маю великий досвід у вирішенні організаційних питань та розвинені професійні навички: забезпечення господарського обслуговування підприємства (водопостачання, каналізація, електрика, газопостачання), контроль за справністю обладнання (освітлення, систем вентиляції, опалення та ін.). Участь в розробці планів поточного і капітального ремонтів, складання кошторисів господарських витрат, організація проведення ремонту приміщень, контроль за якістю виконання ремонтних робіт, проведення інвентаризацій та обліку матеріальних цінностей, забезпечення життєдіяльності офісу (закупівля та встановлення меблів, канцелярських і господарських товарів, з подарунків , забезпечення роботи харчоблоків і т.п.,всебічне забезпечення структурних підрозділів, контроль витрачання), моніторинг підрядників, ведення переговорів та укладання договорів на обслуговування , контроль за роботами з благоустрою та прибирання виробничих та офісних приміщень , робота з контролюючими державними органами влади різних рівнів.

Оформлення договорів на використання земельних ділянок ,підготовка та отримання актів на земельні ділянки.

Оформлення договорів оренди на нерухоме майно, підготовка та отримання свідоцтва на право власності майна.

Забезпечення виконання протипожежних заходів, утримання в належному стані пожежного інвентарю,питання техніки безпеки , контроль роботи транспорту : маршрутних листів, закупівлі ПММ та запчастин, контроль і ведення будівельних об'єктів , закупівля матеріалів для виробництва.

Відкриття торгових представництв та контроль їх діяльності в Україні та за кордоном, робота з митними службами ( імпорт,експорт ) , торгово-промисловою палатою України (відділом сертифікації,кодування товарів) ,укладання договорів ,контроль складів матеріалів та готової продукції , автопарку ,організація участі у виставках в Україні та за кордоном,оформлення та отримання дозвільної документації та сертифікатів: МВС,СБЦ, БТІ,міністерстві екології,державного екологічного контролю України ,державного комітета експертного контролю , державного комітету земельних ресурсів, державного комітету лісового господарства, державного комітету водяних ресурсів, інституту екогігієни та токсикології ім. Л.І.Медведя. участь в біржових торгах та тендерах (Смарт, Прозоро), запуск та налаштування виробничих потужностей з виробництва бруківки.

Відкриття « з нуля» офісу ,відділу продажів,реєстрації підприємства ,розробка критеріїв підбору офісного приміщення та підбору офісу та складу ,набір співробітників ,навчання та адаптація співробітників до корпоративних норм і правил компанії. створення системи мотивації персоналу.

отримання дозволів в київському експертно - технічному центрі , міністерствах .

Учился в 2 заведениях

Інститут землевпорядкування та інформаційних технологій при Національному Авіаційному Університеті.

правознавство

Київ, 2005

Київський електро -механічний технікум ім. Островського.

Інженер-електрик

Київ, 1995

Владеет языками

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Резюме

Додаткова освіта: 2005 р. - Бізнес-тренінг «Розвиток підприємницької діяльності в умовах ринкових і зовнішньоекономічних відносин» . ( м. Москва )

2010 р. - Участь в міжнародній виставці - конференції «Аква - терм» ( м. Стамбул )

2011 р. - Участь в міжнародному бізнес-форумі « Перспективи розвитку виробництва на території індустріального парку «Берег-Карпати» (м. Ужгород ) . За участі директора Європейського банку розвитку та директорів торгово-промислових палат,послів та консулів європейських країн,та представників промислово-виробничих компаній Європи,Азії, України.

Особисті якості: аналітичне мислення, вміння швидко і результативно орієнтуватися в робочих ситуаціях, конструктивно , якісно , самостійно приймати рішення та вести переговори, відповідальність, цілеспрямованість, наполегливість, прагнення професійного зростання, лідерські якості та почуття гумору, знання мов - українська та російська, водійські права категорії А,В,С,Д, закордонний паспорт. служба в збройних силах СРСР 1990р-1992,судимостей не маю.

Хобі:засновник та граючий тренер ФК «Ветеран» Боярка,настільний теніс,баскетбол,волейбол,кікбоксінг,бокс,автомобілі,гірські лижи,риболовля.

Володимир

Директор представництва, філіалу,

Киев

65 000 грн.

52 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 20 часов назад