Работал в 4 компаниях   21 год

Охрана и Безопасность, Красота / Фитнес / Спорт, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

Фахівець з організації особистої та майнової безпеки.

ПП КомСервіс - Безпека

Охрана и Безопасность

12 лет 8 месяцев

08.2011 - по настоящее время

Органiзацiя охорони в офiсних i бiзнесцентрах, банках, медичних i торговельних установах, ЖК. Забезпечення перепускного i внутрiшньо об'ектового режиму; збереження обладнання, майна, цiнностей, конфедицiйностi, бiзнестаемницi; безпеки персоналу та клiентiв. Взаемодiя з правоохоронними органами та охоронними структурами.

Заступник начальника відділу охорони.

ТОВ Інтерспорт

Красота / Фитнес / Спорт

4 месяца

04.2011 - 08.2011

Органiзацiя охорони, перепускного режиму, пiдбору, перевiрки та навчання кадрiв, безпеки персоналу та клiентiв, збереження обладнання, майна та особистих речей в примiщеннях i на територii спортивного клуба (фiтнесцентра).

Начальник служби безпеки (охорони) спортивних супермаркетiв.

СПОРТМАСТЕР

Охрана и Безопасность

6 лет 3 месяца

11.2004 - 02.2011

Оргпнiзацiя безпечного та прибуткового функцiонування закладiв торгiвлi товарами для спорту i активного вiдпочинку силами та засобами служби безпеки i охорони та персоналу магазинiв Компанii Спортмастер.

Начальник охорони-завгосп підприємства

Купава, ЧП

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

1 год 7 месяцев

04.2003 - 11.2004

Органнiзацiя з нуля служби охорони та обладнаня об'екту всiма засобами, пiдбор, перевiрка та розстановка працiвникiв, налагодження системи перепускного та внутрiшньооб'ектового режиму, облiку та збереження товару, матерiальних, транспортних засобiв, майна i цiнностей, захисту конфедицiйноi iнформацii, забезпечення безпеки персоналу та клiентiв.

Ключевая информация

Досвід роботи з охоронними, антикрадiйними, протипожежними системами, технiчними засобами вiдеоспостереження, зв'язку, обладнанням допуску, спецзасобами, документацією, матеріальними цінностями; досвід організації, контролю та управління людьми, підбору, перевірки та розстановки кадрів; досвід забезпечення захисту майна, персоналу, інформації, повсякденної безпечної діяльності підприємства та функцiонування його споруд i комунiкацiй; затримання, оформлення та передачi правопорушникiв. Досвід проведення занять з професійної підготовки, інструктажів з ОП, ТБ, ПБ, правил застосування ППО, ЗЗ, ОПС; досвід взаємодії з органами МВС, МНС; керуючими, експлуатуючими та пiдрядними органiзацiями; охоронними структурами, контролюючими та перевіряючими органами.

Учился в 2 заведениях

Військовий Гуманітарний Інститут Національної Академії Оборони України

соціальний педагог-психолог, правознавець

м.Київ, 2000

Омское высшее танковое инженерное училище

иженер по эксплуатации и ремонту колесной и гусеничной техники

г. Омск , 1987

Владеет языками

Английский

базовый

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Компьютерные навыки

ПК - на рівні користувача ( Word, Excell, Internet )

Водительское удостоверение

Категорії "В" та " С ".

Военная служба

1982 - 2002 рр. - служба у Збройних Силах СРСР та України на інженерних, командних, виховних, адміністративних та штабних носадах. Майор запасу.

Личные качества

Організаторські, лiдерськi та аналітичні здібності; комунікабельність, наполегливість, цілеспрямованість, рішучість, активнiсть, висока працездатність, нацiленнiсть на результат; дисциплінованість, порядність, надійність, пунктуальність, принциповість, відповідальність; здібність до швидкого навчання новому самому та здатнiсть навчати iнших.

Увлечения и интересы

Спорт, технiка, новини, iсторiя.

Внешние данные:

зріст 180 см., вага 75 кг, спортивна статура, презентабельний зовнішній вигляд, моложавий, добра фізична підготовка, здоровий спосiб життя, шкідливі звички відсутні.

Пожелания

Буду вдячний за будь-яку відповідь

З повагою, Володимир Колодiй.

Цель

Прагну працювати в компанії з високими стандартами трудової діяльності, застосовувати свій досвід в подальшій роботі, бути корисним компанії і внести свій вклад в розвиток бізнесу. Розгляну варіанти придбання нових знань та практичних навичок у професії. Можлива робота в понадурочний час, вихiднi, відрядження.

Владимир Николаевич

Начальник (заместитель) службы безопасности (охраны)

Киев

18 000 грн.

58 лет

полная занятость

Обновлено 1 год назад