Працював в 9 компаніях   26 років 4 місяці

Шоу-бізнес, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Торгівля роздрібна / Retail, Реклама та PR-послуги

Приватний Підприємець

Приватний Підприємець (Нерухомість),

Шоу-бізнес

5 років 4 місяці

12.2018 - до теперішнього часу

Здача торгових площ в оренду, павільйони на ринку "Привокзальний".

Організація концертів - звук, світло, організація роботи кас, сканування, співпраця з букерами, артистами, концертними площадками, операторами, охороною, кейтеренгом.

Директор

ТзОВ “Галицька Торгова Компанія”

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

8 років 9 місяців

03.2010 - 12.2018

Працював у ТзОВ "Галицька Торгова Компанія" яка займається оптовою та роздрібною торгівлею: канцтоварів, ділова продукція, сувенірна, шкільна група товарів. В мої обов'язки входило: формування бюджету, пошук постачальників, підбір, контроль та навчання кадрів, аналіз звітів поданих супервайзерами, коригування складених маршрутів, ведення переговорів з vip-клієнтами та укладення угод з ними, нарахування заробітної плати працівникам, розрахунок з постачальниками (робота з клієнт банком), пошук приміщень під склад та офіс, контроль та організація роботи складського и офісного персоналу.

Керівник відділу продажів

ТзОВ “Писар”

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік 10 місяців

05.2008 - 03.2010

Працював у ТзОВ "Писар" від ВАТ "Бібльос" яке займається оптовою та роздрібною торгівлею: канцтоварів, ділова продукція, сувенірна, тароупаковка, шкільна група товарів. Перебував на посаді Керівника відділу продаж по Львову та області. В мої обов'язки входило: пошук постачальників, підбір, контроль та навчання кадрів, звіти по продажам торгових представників,складання та коригування маршрутів, ведення переговорів з vip-клієнтами та укладення угод з ними, аналіз ринку та формування замовлень на виробництво, розрахунок заробітної плати працівникам та подання фінансових звітів.

Супервайзер

ТзОВ „Оріон”

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

5 місяців

12.2007 - 05.2008

Працював у ТзОВ „Оріон" яке займається оптовою та роздрібною торгівлею: кондитерські вироби, шнекова група товарів, води, бакалія, сипучка. Перебуваю на посаді Супервайзера. В мої обов'язки входило: пошук постачальників, підбір, контроль та навчання кадрів, звітипо продажам торгових представників,складання та коригування маршрутів, ведення переговорів з vip-клієнтами та укладення угод з ними, пошук приміщень під склад та офіс.

Супервайзер

ТзОВ „Вітмарк”

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

11 місяців

01.2007 - 12.2007

Працював у ТзОВ „Вітмарк" яке займається оптовою та роздрібною торгівлею, соковою групою товарів: Джафа, ОЗДХ, Соковита. Перебував на посаді Супервайзера. В мої обов'язки входило: підбір, контроль та навчання кадрів, звітипо продажам торгових представників,складання та коригування маршрутів, ведення переговорів з vip-клієнтами та укладення угод з ними.

Комерційний директор

ТзОВ“ЮНІК”

Торгівля роздрібна / Retail

2 роки 11 місяців

02.2004 - 01.2007

Працював у ТзОВ"ЮНІК", яке займається роздрібною торгівлею харчовими продуктами, перебував на посаді Комерційного директора. В мої обов'язки входило: контроль за роботою восьми магазинів та Баром «На ринку», пошук приміщень під склад та офіс, контроль ведення складу та обліку, підбр та навчання працівників, пошук нових постачальників та укладення угод з ними, логістика.

Супервайзер

ТзОВ „Торгівельний дім” Ласуня ”

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

2 роки 1 місяць

01.2002 - 02.2004

Працював у ТзОВ „Торгівельний дім" Ласуня " яке займається оптовою та роздрібною торгівлею: кисломолочної продукції, соковою групою товарів, морозива Nestlle, дитячого харчування. Перебував на посаді Супервайзера, виконував обов'язки регіонального представника. Набув навиків які потрібні для управління великою фірмою та персоналом. В мої обов'язки входило: логістика, ведення складу, підбір, контроль та навчання кадрів, звіти по продажам торгових представників в західному регіоні, складання маршрутних листів для них та звіти по витратам пального, ведення переговорів з vip-клієнтами та укладення угод з ними.

Комерційний директор

ТзОВ“ЮНІК”

Торгівля роздрібна / Retail

2 роки 10 місяців

03.1999 - 01.2002

Працював у ТзОВ"ЮНІК", яке займається роздрібною торгівлею харчовими продуктами, перебував на посаді Комерційного директора, також виконував обов'язки: завідувача складом, експедитора, помічника бухгалтера, менеджера з логістики. Завдяки цій роботі я здобув навики і знання потрібні для управління невеликою фірмою, а також знання потрібні для роздрібних та гуртових продаж продуктів харчування. Вивчив умови ринку продовольчих товарів міста Львова, особливо бакалійної групи. Мав змогу познайомитись з великою групою підприємців, які працюють у цій сфері. Є досвід спілкування з органами влади. Мав в підпорядковані шістнадцять чоловік.

Супервайзер

Рекламно-інформаційна агенція “ Етра ”

Реклама та PR-послуги

1 рік 2 місяці

01.1998 - 03.1999

Працював у Рекламно-інформаційній агенції " Етра ", перебував на посаді Супервайзера. Мав в підпорядковані вісім чоловік. Набув комунікативних навиків, навиків спілкування з людьми та управління персоналом.

Навчався в 2 закладах

Національний університет “Львівська політехніка ”

Облік та аудит

Україна , 2002

Національний університет “Львівська політехніка ”

Економіка і підприємництво

Україна, 2001

Володіє мовами

Англійська

базовий

Польська

середній

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Комп?ютерні навички

Office, Windows, 1C, Dos, Photo-shop...

Водійське посвідчення

Категорія В

Стаж водіння - більше 20 років

Захоплення та інтереси

Нумізматика, баскетбол, кікбоксинг, гірськолижний спорт...

Особисті риси

Я є хорошим спеціалістом, який потрібен кожній фірмі. Якщо я чогось не знаю, я швидко вчуся.

Олег Олегович

Директор, Управляючий, Керівник структурним підрозділом, Супервайзер

Львів

43 роки

повна зайнятість

Оновлено 2 роки тому