Працювала в 6 компаніях   11 років 8 місяців

Освіта, Медицина та Охорона здоров'я, Торгівля роздрібна / Retail, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

Практичний психолог

ДНЗ № 288

Освіта

4 місяці

07.2018 - 11.2018

  • Проведення психолого-педагогічної діагностики готовності дитини до навчання в період її переходу з однієї вікової групи в іншу, допомога у виборі навчального закладу відповідно до рівня психічного розвитку.Розробка та впровадження розвиваючих, корекційних програм у навчально-виховній діяльності з урахуванням індивідуальних, поло, вікових особливо різних категорій дітей.Здійснення превентивного виховання, профілактики злочинності, алкоголізму та наркоманії, інших залежностей та шкідливих звичок.Проведення психологічної експертизи та психолого-педагогічної корекції девіантної поведінки неповнолітніх.Формування психологічної культури вихованців, учнів, педагогів, батьків, консультує з питань психології, її практичного використання в організації навчально-виховного процесу.Своєчасна підготовка встановленої звітної документації. тчетной документации.

Інспектор з кадрів

Комунальна установа "Запорізька обласна дитяча клінічна лікарня"

Медицина та Охорона здоров'я

3 роки 6 місяців

02.2015 - 08.2018

Ведення відповідно до уніфікованих форм первинної облікової документації, облік працівників лікарні, його підрозділів.Облік трудових книжок, забезпечує їх збереження. Формує накази щодо прийняття, звільнення, переведення працівників лікарні.Оформлення документів, необхідних для призначення пенсій працівникам лікарні та довідок про їхню трудову діяльність.Формування наказів про надання відпусток працівникам лікарні.Формування та ведення особових справ працівників, внесення відповідних змін до них, пов'язаних із трудовою діяльністю.Ведення медичного реєстру кадрів працівників лікарні. Складає встановлену звітність про роботу з кадрами у встановлений термін (ф-17, ф-20, ф-С-ПН)Оформлення посвідчень Ф-4.Підготовка опису справ постійного, тимчасового зберігання, а також документи для передачі справ на державне зберігання.Підготовка довідок на основі відомостей, які є в документах архіву відділу кадрів про трудову сьогоднішню та минулу діяльність працівників лікарні.Оформлення документів на прийом, сумісництво, відпустки, переведення, звільнення, працівників та оформлення наказів за всіма документами.Простеження проходження атестацій, кваліфікацій медичних сестер та лікарів.Подання звітності до центру зайнятості про прийняті та вакантні робочі місця лікарні.

Спеціаліст Адміністративно-логістичного відділу

ТОВ "Торговий дім "Амстор"

Торгівля роздрібна / Retail

5 місяців

11.2013 - 04.2014

Формування замовлень на поставку товару: вивантаження бланків рекомендованого замовлення, імпорт бланку рекомендованого замовлення в СПРУТ, відправлення замовлень постачальникам та контроль факту отримання.Оформлення списань, переміщень.Проведення цін товарів.Складання та проведення моніторингів.Вирішення проблемних продажів.Вивантаження звітів.Архівування документації

Бухгалтер

ТОВ "Торговий дім "Амстор"

Торгівля роздрібна / Retail

6 місяців

05.2013 - 11.2013

Ділянка виробництва.Імпорт інвентаризації із СПРУТу в 1С, звірка та проведення реалізації, повернень із СПРУТу в 1С, створення випусків, зміна та створення норм продукції, обробка риби, створення та звіряння фактичних рахунків, створення актів списання, оприбуткування та пересортування на підставі інвентаризації.Зведення 3 цехів (Риба, Кафетерій, Пекарня).Звірка цього місяця.Імпорт переміщень, списань, повернень із СПРУТу в 1С, звірка зі щоденними звітами.Контроль за оформленням та проведенням бухгалтерської документації.Замовлення довідки про доходи та зарплатні картки співробітників.Формування архіву.

Спеціаліст відділу обліку товарів

ТОВ "Торговий дім "Амстор"

Торгівля роздрібна / Retail

5 років 1 місяць

03.2008 - 04.2013

Реєстрація товару в обліковій програмі.Обробка та перевірка первинної документації.Внесення до бази даних інформацію про прийом товару з первинних документів.Формування необхідних звітів, планів поставок.Перевірка видаткових, податкових накладних та сертифікатів якості.Підготовка документів на переміщення та повернення товару між торговими центрами та всередині.Перевірка коригувань, замінок видаткових та податкових накладних.Оформлення реєстрів за видами первинної документації.Зміна ціни на товар з моніторингу, уцінки, подорожчання, дешевшання.Веде документацію магазину.Складання графіків роботи.Створення замовлень на товар за постачальниками.Архівування документації.

Продавець продовольчих товарів

ТОВ "Торговий дім "Амстор"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік 7 місяців

07.2006 - 02.2008

Обслуговування покупців: пропозиція та показ товарів.Консультування покупців про властивості, смакові особливості, кулінарне призначення та поживну цінність окремих видів товарів.Пропозиція нових, взаємозамінних товарів та товарів супутнього асортименту.Надання послуг покупцям.Контроль за своєчасним поповненням робочого запасу товарів, їх збереженням, справністю та правильною експлуатацією торгово-технологічного обладнання, чистотою та порядком на робочому місці.Підготовка товарів до продажу: перевірка найменування, кількості, сортності, ціни, стан упаковки та правильності маркування товарів.Розміщення та викладення товарів за групами, видами та сортами з урахуванням товарного сусідства, частоти попиту та зручності роботи.Заповнення та прикріплення ярликів цін.Оформлення наприлавкових вітрин та контроль за їх станом.Контроль за дбайливим поводженням з тарою та її зберіганням.Прибирання нереалізованих товарів та тари.Підготовка товарів для інвентаризації.

Ключова інформація

Володіння комп'ютером лише на рівні досвідченого користувача.Знання комп'ютерних програм MS Word, Excel, PowerPoint, 1С Бухгалтерія 7.Досвід роботи з офісною технікою (факс, ксерокс, сканер) та оргтехнікою.Діловодство, ведення документообігу, здавання звітів.Набір тексту 180 ударів на хвилину.Готовність до відряджень.Відповідальна, акуратна, комунікабельна, пунктуальна, виконавча, стресостійка, ініціативна, уважна, дисциплінована, сумлінна, лояльна, працьовита.Посвідчення водія категорії В.

Навчалась в 2 закладах

Запорізький національний університет

Психологія

Запоріжжя, 2014

Бердянський університет Менеджменту та бізнесу

Економіка, бухгалтерський облік та аудит

Бердянськ, 2008

Володіє мовами

Російська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Когнітивна арт. - терапія базовий курс

Запоріжжя, 2021

1C Зарплата та управління персоналом 8.3 Для кадровика (2020)

Київ, 2020

Арт.терапія в роботі з дітьми та підлітками, спеціалізація з дитячої та підліткової арт.терапії

Запоріжжя, 2018

Арт. терапія у сімейному консультуванні, Спеціалізація з сімейної арт. терапії

Запоріжжя, 2017

XXIV Міжнародний фестиваль арт-терапії "АРТ-ПРАКТИК" (2017)

Запоріжжя, 2017

XII Міжнародний фестиваль арт терапії "АРТ-ПРАКТИК"

Запоріжжя, 2016

Участь у різних майстер класах з:Ізотерапії; Лялькотерапії; Пісочна терапія; мандолотерапії; музичної терапії; ігрової арт-терапії; фототерапії; ресурсної терапії; танцювальній терапії; тілесної арт-терапії; казкотерапії.

Життя в енергії процвітання

Запоріжжя, 2015

Міжнародна 3-денна он-лайн конференція "Життя в енергії процвітання".

Вектор успіху, тренінг особистісного зростання

Запоріжжя, 2014

Розвиток навичок саморефлексії. Аналіз якостей особистісного розвитку. Підвищення рівня впевненості у собі. Розвиток позитивного мислення. Визначення перспективних цілей. Розвиток комунікативних навичок. Визначення провідних професійно важливих якостей.

Східноукраїнська асоціація арт-терапії. Асоціативно метафоричні карти в психологічному консультуванні та психотерапії. Основний курс. Навчальний семінар-тренінг.

Запоріжжя, 2014

МАК дозволяють здійснити обхід раціонального мислення, зняти захист та внутрішній опір, створити умови для діалогу між зовнішнім та внутрішнім світом людини, допомагають реконструювати травматичну подію, сформулювати та висловити її словом.

Запорізький електротехнічний коледж – Курси оператора комп'ютерного набору

Запоріжжя, 2004

Введення та редагування тексту в текстовому редакторі. Основи роботи на ПК. Технології комп'ютерної обробки інформації і т.д. Ведення діловодства.

Додаткова інформація

Водійське посвідчення

Категорія В

Увлечения и интересы

Фотография, путешествия.

Особисті якості

Відповідальна, акуратна, комунікабельна, пунктуальна, виконавча, стресостійка, ініціативна, уважна, дисциплінована, сумлінна, лояльна, працьовита.

Комп'ютерні навички

Володіння комп'ютером лише на рівні досвідченого користувача.Знання комп'ютерних програм MS Word, Excel, PowerPoint, 1С Бухгалтерія 7.Набір тексту 180 ударів на хвилину.

Миколаївні Наталія

Адміністратор

Запоріжжя

38 років

повна зайнятість

Оновлено 10 місяців тому