Працювала в 3 компаніях   28 років 4 місяці

Банки, Фінансові послуги

головний економіст

АТ Альфа-Банк

Банки

4 роки 9 місяців

09.2017 - 06.2022

Супровод та оформлення операцій виконавчого провадження та держ. реєстрів юридичних лиц. (Накладанння та зняття арештів по рахунках юридичних осіб, РБТ, виїмки).(2020-2022гг.) Супровод валютних операцій клієнтів юридичних осіб. Продаж, купівля, конвіртація валюти всього спектру продуктів Банку. Відкриття / закриття поточних, депозитних та карткових рахунків Банку. Здійснення операції з відправки/виплати міжнародних грошових переказів, SWIFT. Проведення ідентифікації клієнтів. Згідно посадової інструкції спеціаліста Здійснення операції з відправки/виплати міжнародних грошових переказів, SWIFT. Проведення ідентифікації клієнтів. Згідно посадової інструкції спеціаліста (2017-2020р.)

Региональный менеджер

ТОВ Микрокредитный центр БМ, Харьков (Финансы, микрокредиты)

Фінансові послуги

1 рік 7 місяців

01.2016 - 08.2017

Привлечение клиентов для микрокредитования, создание баз банных потенциальных клиентов, выдача кредитов, работа с кредиторами, ведение дел клиентов.

Начальник відділу міжнародних розрахунків

ПАТ "РЕАЛ БАНК", Харьков

Банки

21 рік 9 місяців

03.1993 - 12.2014

Організація роботи підрозділу, а також організація та контроль бізнеспроцесів пов’язаних з проведенням валютних операцій в іноземній та національній валюті та встановлення кореспондентських відносин. Організація роботи з нерезидентами. Автоматизація валютних операцій компаній нерезидентів. Здійснення комплексного контролю за власними валютними операціями Банку та операціями клієнтів. Забезпечення контролю за переказами в іноземній валюті юридичних та фізичних осіб. Проведення зустрічей з представниками банків потенційними кореспондентами банку. Ефективна взаємодія з іншими структурними підрозділами Банку з питань міжнародніх розрахунків нагляду, надання консультацій, роз?яснень працівникам Банку щодо здійснення валютних операцій. Участь у розробці та удосконаленні процесів, методик проведення та контролю операцій в іноземній та національній валюті. Контроль наявності підстав і забезпечення своєчасності виконання безготівкових операцій клієнтів в іноземній та національній валюті. Здійснення заходів (перевірка та аналіз документів), передбачених законодавством України, а також внутрішніми документами Банку, що регулюють відносини у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення. Перевірка документів, аналіз та контроль за фінансовими операціями та їх учасниками, на предмет підтвердження/непідтвердження суті та мети операцій та спростування ознак ризиковості/сумнівності пов'язаними з купівлею іноземної валюти та / або переказу іноземної та національної валюти. Оцінка, аналіз, обробка та накопичення відповідної інформації.

Навчалась в 1 закладі

ХГУ ім. А.М. Горького (ХНУ ім. В.Н. Каразіна)

финанси та кредит

Харків, 1988

Наталія

Економiст

Харків

17 000 грн.

59 років

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, в офісі/на місці

Оновлено 6 місяців тому