Працював в 1 компанії   11 років 3 місяці

Державний сектор

Оперативний співробітник

Оперативні підрозділи Національної поліції України

Державний сектор

11 років 2 місяці

02.2013 - до теперішнього часу

Участь у формуванні та забезпеченні реалізації державної політики у сфері боротьби із злочинністю, захисту економіки та об'єктів права власності, виявлення, запобігання та припинення злочинів у сфері економіки, в тому числі вчинених суспільно-небезпечними організованими групами та злочинними організаціями, які впливають на соціально-економічну і криміногенну ситуацію в державі та в окремих її регіонах, боротьба з корупцією та хабарництвом у сферах які мають стратегічне значення для економіки держави та серед посадових осіб органів державної влади і місцевого самоврядування, протидія корупційним правопорушенням і правопорушенням, пов'язаним з корупцією, установлення причин і умов, які сприяють учиненню правопорушень у сфері економіки, та вжиття заходів щодо їх усунення.

Крім того володію аналітичними інструментами, які використовуються для аналізу та дослідження даних, моніторингу способу життя осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, виявлення корупційних ризиків, конфлікту інтересів, документування злочинів і правопорушень пов'язаних з корупцією.

Ключова інформація

Сімейний стан: неодружений, дітей не маю.В шлюбі не перебував.Професійний, відповідальний, дисциплінований, сумлінний, порядний, уважний до деталей, орієнтований на розвиток, націлений на результат. Легко знаходжу контакт з новими людьми, комунікабельний, товариський, неконфліктний. Володію аналітичним мисленням, бажанням постійного вдосконалення професійних і особистих якостей. У житті та своїй професійній діяльності дотримуюсь трьох приписів давньоримського права: чесно жити, нікому не шкодити, кожному віддавати належне. Маю дозвіл на зберігання та носіння травматичної зброї. Маю досвід водіння 15 років. Маю власний автомобіль.У період з 2014 до 2018 року перебував у складі сил та засобів, які залучаються та беруть безпосередню участь в Антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей. Маю статус учасника бойових дій.

Навчався в 2 закладах

НАВС

право

Киев, 2020

ДонНту

економіка підприємства

Донецьк, 2014

Володіє мовами

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

ДонНту

Донецьк, 2012

Військова кафедра, бойове застосування механізованих з'єднань, військових частин та підрозділів

Кирило Сергійович

Начальник служби безпеки

Київ

1 000 $

33 роки

повна зайнятість

Оновлено 2 роки тому