Працювала в 5 компаніях   4 роки 10 місяців

Шоу-бізнес, Недержавні організації / NGO, Медіа / ЗМІ, Державний сектор

Лінійний продюсер

StarLightMedia Телеканал СТБ

Шоу-бізнес

5 місяців

06.2021 - 11.2021

Організація, контроль і координація всіх стадій виробничого процесу проекту (підготовчий етап, знімальний процес);- координація роботи творчої та технічної групи; - складання графіків зйомок, бюджетів, логістика студійного транспорту; - забезпечення господарської діяльності офісу і знімальної групи; - складання виробничої кошторису щодо послуг, найму, оренди техніки; • Бюджетування: розробка, узгодження і контроль бюджету проекту. Звітність. - контроль документообігу, пов'язаного з оплатами за проектом; - підготовка документів, листів для сторонніх організацій; - попередні переговори всередині компанії і з підрядниками; • Участь у всіх творчих процесах під час виробництва продукту: розробка ідей, узгодження сценарію; декорацій, локацій; музичне та відео оформлення, інше; - пошук локацій для проведення зйомок; підбір реквізиту в кадр; - організація харчування знімальної групи; • Рішення загальних організаційних питань: формування творчої та технічної груп, постановка завдань всім учасникам процесу, контроль , аналіз, планування.

Проектный менеджер, hr, event менеджер

Ukrainian Institute For The Future

Недержавні організації / NGO

1 рік 9 місяців

09.2019 - 06.2021

Оформлення людей на стажування у Верховну Раду України, Кабінет Міністрів та інші державні органи, оформлення на стажування до Народних депутатів, місцевих депутатів; робота з документацією; проведення заходів до трьохсот людей; ведення соціальних мереж ( Instagram, Facebook, Telegam); співпраця з національними телеканалами України, організовувала запрошення та відвідування теле-та радіо ефіри ( «Інтер», «Зік», «Наш», «Прямий», «News One», «4 канал», «Україна 24»); займалась пошуком інформації; робота в Excel, Microso? Word, Outlook, Google; підготовка людей та допомога в працевлаштуванні на Державні посади; пошук кандидатур, надання HR-консультацій; організація екскурсій до департаментів Української залізниці, Кабінету Міністрів, Верховну Раду, Міністерство Закордонних справ; оформлення резюме, робота в команді.

Журналіст, контент-менеджер, прес-секретар Фахівець з формування виборчих комісій

Політичний Штаб

Медіа / ЗМІ

11 місяців

09.2018 - 08.2019

Наповнення сайтів контентом, унікальний рерайт/копірайтінг на різні теми, просування політичного діяча. Пошук, фотографування та обробка зображень в Photoshop, створення колажив. Написання статей політичних та інші тематики; ведення соціальних мереж. Обробка персональних даних, прийом громадян, робота в Excel. Організація заходів.

Журналіст-кореспондент

Медіа Інформ Груп

Медіа / ЗМІ

1 рік 3 місяці

06.2017 - 09.2018

Моніторинг джерел інформації; написання статей та новин на економічні, політичні та повсякденні теми; підготовка креативних інформаційних продуктів ( презентація, інфо-графіка, відео-роліки); комунікація з партнерами, національними та регіональними ЗМІ; Поточна адміністративн робота проєкту; підготовка оперативної інформації; виїзд на місця подій; отримання акредитації; робота з листами та зверненнями; пошук нових тем та нових героїв.

Молодший юрист

Представництво «Міністерства Закордонних справ»

Державний сектор

3 місяці

01.2017 - 04.2017

Надання юридичних усних та письмових консультацій; Підготовкапроцесуальних с удових документів;
Юридичний аналіз, розробка, складання та корегування договорів.

Навчалась в 2 закладах

Национальный университет "Одесская юридическая академия"

Международно-правовые отношения

Киев, 2019

ДонНУ

Журналистика

Донецк, 2017

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

рідна

Українська

рідна

КНУ імені Тараса Шевченка

Курси, тренінги, сертифікати

Государственное управление

Киев, 2021

Public management &Leadership of LKY of Public Policy, Singapore

Дарья

Проектна менеджерка

Київ

1 000 $

27 років

повна зайнятість

Оновлено 1 рік тому