Працював в 7 компаніях   26 років 4 місяці

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Автомобільна промисловість та Автобізнес, Будівництво, Промисловість та Виробництво, Енергетика та Енергоносії

Засновник, директор

Агро Індастриал Груп

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

3 роки 7 місяців

09.2020 - до теперішнього часу

Створення компанії як дилера з продажу індустріальних та сільгосп шин для роботи з кінцевим споживачем в Україні, створення сайту з нуля та просування в інтернет-ресурсах. Переговори з постачальниками та укладання договорів на постачання шин.Посада: засновникОбов'язки: пошук кінцевих споживачів на цю продукцію з подальшим розширенням компанії та самостійним імпортом від прямих виробників. На даному етапі компанія працює з витратами на розкручування і невеликим прибутком. Для наступного кроку розвитку компанія потребує інвестицій у розмірі 200 000 євро для завезення продукції із заводів.

Голова наглядової ради

ТОВ ПВК КБ Пожспецмаш

Автомобільна промисловість та Автобізнес

1 рік 1 місяць

08.2019 - 09.2020

ТОВ ПВК КБ Пожспецмаш завод з виробництва техніки (спецмашин) для пожежної, нафтовидобувної та газодобувної галузей.Посада: Голова наглядової радиРобота з державними та приватними компаніями щодо просування виробленої продукції заводу.Посада: Директор з продажуОбов'язки:Пошук та продаж пожежної та нафтовидобувної техніки (спецмашини) державним та приватним компаніям. Веде переговори з першими особами компаній для успішного проведення майбутніх тендерів. Формування портфеля замовлень для виробництва на заводі. Участь у міжнародних виставках та проведення переговорів із закордонними замовниками. Аналіз ринку конкурентів та вивчення переваг та недоліків виробленої ними техніки. Аналіз ринків імпортної аналогічної техніки для придбання нових технологій та обладнання для продукції, що випускається нашим заводом продукції.Аналіз ринку з інших галузей України для отримання інформації щодо потреб техніки, яку надалі можна буде виробляти на нашому заводі. Просування сайту та створення додаткових інструментів в інтернет-ресурсах.

Генеральний директор, директор з продажів

ТОВ Індастриал Тайрс

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

8 років 10 місяців

08.2010 - 06.2019

ТОВ «Індастріал Тайрс» - компанія з іноземними інвестиціями (Литва, Німеччина), прямий імпортер сільськогосподарських і індустріальних шин в Україну, офіційний дилер європейських заводів.Посада: з 01.03.2016 - 15.07.2019 Генеральний директор. з 02.09.2010 - 01.03.2016 Директор з продажу. Побудова і розвиток компанії з «0» на території України і виведення її на лідируючі позиції серед компаній-дилерів с/г шин. Фактично компанія управлялася і розвивалася мною з дати відкриття і до продажу компанії, оскільки засновники прийняли рішення піти з України. Обов'язки: Керівництво підприємством і реалізація планів по досягненню фінансових показників. Бюджетування (формування та реалізація бюджетів, прибутковості і витрат підприємства). Формування цінової політики продукції. Прогнозування і планування замовлень на заводах-виробниках, квартальні та річні плани поставок. Продажі В2В і В2С, їх контроль і розвиток із застосуванням всіх інструментів продажів. Просування на території України як відомих світових, так і нових брендів. Розвиток власних представництв, а також дилерської та роздрібної мережі. Безпосередня участь у проведенні переговорів і укладанні комерційних договорів з великими дилерами. Аналіз ринку конкурентів, стратегії розвитку в умовах високої конкуренції на ринку.Підбір і навчання співробітників для роботи в компанії. Планування нарахування заробітних плат і формування бонусних систем для мотивації роботи співробітників. Контроль виконання поставлених завдань співробітниками. Ведення переговорів з іноземними постачальниками та пошук нових. Контроль взаєморозрахунків з постачальниками. Звітність перед засновниками. Особисті продажі.

менеджер напрямку

ТОВ МСБУД

Будівництво

4 роки 2 місяці

06.2006 - 08.2010

Посада: менеджер напряму «будівельна техніка» (продаж бетононасосів і бетонозаводів на території України). Робота з будівельними компаніями України.

Провідний менеджер по продажу

Укртекстиль / Оzon ТМ

Промисловість та Виробництво

1 рік 2 місяці

04.2005 - 06.2006

виробник спецодягу та засобів індивідуального захисту, що входить до п'ятірки найбільших в Україні. Посада: провідний менеджер.

головний менеджер з продажу

ТОВ Енергосоюз

Енергетика та Енергоносії

6 років 2 місяці

02.1999 - 04.2005

продаж природного газу на промислові підприємства України, продаж будівельних матеріалів, спецтехніки, кольорових металів. Реалізація продукції, отриманої від заводів в рахунок оплати природного газу за бартерною схемою. Посада: старший менеджер.

Менеджер з продажу

ЗАТ Компанія Енергомед

Енергетика та Енергоносії

1 рік 2 місяці

12.1997 - 02.1999

- оптовий продаж енергоносіїв і медикаментів. Посада: менеджер відділу продажів.

Ключова інформація

Професіонал в галузі продажів і управління персоналом з розвиненим стратегічним мисленням; вмію проводити переговори, домагаючись максимального результату; цілеспрямований, дипломатичний, легко зустрічаю виклики і досягаю запланованих цілей всіма можливими засобами.Особисті якості:Аналітичні здібності, організація маркетингових досліджень, управління персоналом, організація взаємодії з філіями та дилерами, фінансове планування.Досвід побудови компанії з «0» і ефективного управління, виведення нових продуктів і торгових марок на ринок України.Ініціативність.Досвід роботи з великими обсягами промислових, будівельних і с/г підприємств 20 років.Проведення переговорів з першими особами підприємств. Великий досвід в роботі з роздрібними і дилерськими мережами.Стратегічне мислення.Робота з різними товарними групами і швидка перебудова для просування нового.Технічно розбираюся в пристроях будь-якої техніки і устаткування.Водійські права (категорія Б), особистий автомобіль.ПК-користувач

Навчався в 1 закладі

МАУП

Финансовый менеджмент

Киев, 2003

Володіє мовами

Російська

рідна

Українська

рідна

Василь Петрович

Директор

Київ

49 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 тижні тому