Працював в 8 компаніях   33 роки 1 місяць

Промисловість та Виробництво, Транспорт та Логістика, Телекомунікації / Зв'язок, АПК (Агропромисловий комплекс), Охорона та Безпека

Заступник генерального директора з безпеки

Термопласт плюс, ТзОВ

Промисловість та Виробництво

3 місяці

12.2023 - 03.2024

Створення служби безпеки. Забезпечення економічної, фізичної та інформаційної безпеки компанії. Розробка положень та інструкцій відповідно до наявних політик і процедур компанії в частині безпеки. Виявлення загроз безпеки і розробка заходів і методів їх нейтралізації. Перевірка контрагентів, кандидатів на роботу і інших осіб в інтересах компанії. Проведення розслідувань за фактами правопорушень, результатів інвентаризацій і за вказівкою власника. Робота з питань внутрішньої безпеки компанії.

заступник начальника операційного відділення

Міст Експрес

Транспорт та Логістика

4 роки

05.2017 - 05.2021

Фінансове планування та бюджетування роботи відділення (аналіз, облік, оптимізація затрат). Контроль за дебіторською заборгованістю. Управління, організація і контроль обробки вантажопотоку в підпорядкованому регіоні. Залучення нових і якісне обслуговування існуючих клієнтів Компанії в підпорядкованому регіоні. Організація процесу приймання та доставки вантажів, контроль за оформленням документів від відправників. Контроль та забезпечення збереження вантажів та матеріальних цінностей клієнтів, оргтехніки та інвентаря, що належить підприємству. Керівництво персоналом операційного відділення. Контроль за дотриманням підпорядкованими працівниками вимог законодавства України та внутрішніх нормативних документів підприємства. Виконання прийнятої в Компанії системи звітності у встановлені терміни. Організація та контроль касової роботи підрозділу. Дотримання вимог, правил, норм, інструкцій з охорони праці, виробничої санітарії, гігієни праці та пожежної безпеки

Директор з безпеки

"Вікна перфект"

Промисловість та Виробництво

6 місяців

09.2016 - 03.2017

Створення служби безпеки. Забезпечення економічної, фізичної та інформаційної безпеки компанії. Розробка положень та інструкцій відповідно до наявних політик і процедур компанії в частині безпеки. Виявлення загроз безпеки і розробка заходів і методів їх нейтралізації. Перевірка контрагентів, кандидатів на роботу і інших осіб в інтересах компанії. Проведення розслідувань за фактами правопорушень, результатів інвентаризацій і за вказівкою власника. Робота з питань внутрішньої безпеки компанії.

Керівник служби безпеки

ООО "Макснет"

Телекомунікації / Зв'язок

1 рік

10.2015 - 10.2016

Організація системи безпеки компанії, проведення внутрішніх аудитів (розслідувань) і виявлення існуючих і потенційних загроз псування, пропажі і розкрадання телекомунікаційного обладнання, організація системи контролю документообігу, побудова системи управління персоналом і контроль її результативності, перевірка персоналу, вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами з дотриманням інтересів компанії, створення процесів управління, що забезпечують контроль виконання вимог безпеки в компанії.

Начальник відділу безпеки

Компанія "Торговий Дім Міст-Експресс"

Транспорт та Логістика

1 рік 9 місяців

01.2014 - 10.2015

Організація і моніторинг системи контролю стану безпеки вантажів, що перевозяться, і їх збереження територією Харківської, Полтавської, Сумської, Луганської та Донецької (підконтрольних Україні), проведення внутрішніх аудитів (розслідувань) і виявлення існуючих і потенційних причин псування, пропажі і розкрадання вантажів, організація системи контролю документообігу, побудова системи управління персоналом і контроль її результативності, перевірка персоналу, вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами з дотриманням інтересів компанії, створення процесів управління, що забезпечують контроль за дотриманням вимог технологічного процесу і трудовою дисципліною.

Директор з безпеки

АГРОТРЕЙД, холдінг

АПК (Агропромисловий комплекс)

1 рік

01.2011 - 01.2012

Керівництво службою безпеки (центрального офісу і 21 підприємства компаній холдингу в 5 областях України, в безпосередньому підпорядкуванні 270 чоловік). Створення концепції безпеки відповідно до вимог сучасних стандартів, націленої на виявлення і усунення реальних і потенційних ризиків і загроз, аудит безпеки підприємств з метою отримання об'єктивної інформації виконання персоналом вимог встановлених службою безпеки, контроль дотримання процедур СМК в частині що стосується, проведення розслідувань щодо порушень та для розслідування обставин і відпрацювання заходів щодо запобігання причин, перевірка кандидатів на роботу, робота по взаємодії з органами влади і силовими структурами, формування та аналіз виконання бюджетів підрозділів охорони, впровадження та використання систем: відео спостереження, контролю доступу та захисту інформації.

начальник відділу спеціальних заходів

Головне управління податкової мілиції ДПА України

Охорона та Безпека

13 років 9 місяців

04.1994 - 01.2008

Документування тяжких та осоливо тяжких злочинів. Керівництво відділом документування зовнішнього спостереження.

начальник системи-заступник командира

МО СРСР (ЗГВ, ПКВО)

Охорона та Безпека

10 років 4 місяці

07.1983 - 11.1993

Керівництво підрозділом зв'язку та радіотехнічного забезпечення авіаційного полку.

Ключова інформація

За більш як 35 років роботи, придбав досвід і навички в системі безпеки, які дозволяють працювати в складних умовах. Мій фах потрібен бізнесу, бо я постійно удосконалююсь, не дивлячись на час та обставини.

Навчався в 1 закладі

Харьківське вище війскове авіаційне училище радіоелектроніки

радиоінженер, радіотехничне забезпечення авіації

Харків, 1988

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

вільно

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

Risk-Management System: Principles, Risks Assessment Recommendations and General Techniques Training Course for Managers and Experts ISO/IEC 31010;2009, ISO 31000;2018

Київ, 2021

Issuing authority Bureau Veritas Group

Credential ID UA/032/01856

"Introduction to Cyber security"

Київ, 2019

SEDICOMM University (CISCO)

"Основи голандскої мови"

Гронінгем, Нідерланди, 2017

універсітет г. Гронінгем, Нідерланди

англійска мова

Харків, 2017

" Green Forest "

"Основы інформаційної безпеки"

Київ, 2015

Курси НТУУ "КПІ"

Экономіка

Київ, 2015

Курси при Києво-Могилянскій академії

оператор ПЭВМ

Берлін, ФРН, 1992

Центр навчання «Das HELLE buro»

Додаткова інформація

Цель

отримання посади керівника в системі безпеки бізнеса

Інвалідність 3 групи

Загальні захворювання

Олег

Керівник служби безпеки

Київ

Готовий переїхати: Львів

57 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 день тому