Працювала в 8 компаніях   17 років 1 місяць

Банки, Інше

Головний економіст відділу бек-офісу роздрібного та корпоративного бізнесу

АТ "ПРАВЕКС БАНК"

Банки

5 років 9 місяців

07.2018 - до теперішнього часу

Супроводження та бухгалтерський облік активних операцій юридичних та фізичних осіб, документарних операцій. Видача кредитних коштів, погашення кредитів, реструктуризація. Підготовка розрахунків заборгованості по кредитам. Бухгалтерський контроль за операціями, що знаходяться в компетенції підрозділу.

Головний економіст відділу обліку і контролю кредитних операцій Операційного департаменту

ПАТ "ЮНЕКС БАНК"

Банки

1 місяць

02.2018 - 03.2018

Облік та контроль активних операцій юридичних та фізичних осіб (видача кредитів, облік застав, оригіналів договорів, нарахування відсотків, комісій, пені, погашення з рахунків 2909*, 3739*, розрахунок заборгованості, сплата судових витрат, супровід кредитів за програмою з ДІУ), операцій з ПК, операцій з ЦП, зведення мемор. док. дня Департаменту в національній валюті, щоденне формування файлів звітності 3А, 42 по ПК.

Бухгалтер

Підприємство "Українська національна лотерея"

Інше

2 місяці

04.2017 - 06.2017

Обслуговування клієнтів - фізичних осіб (призерів) по операціях з одержання виграшу в готівковій та безготівковій формі: формування пакету документів для одержання виграшу, заведення клієнта в 1с, виплата в 1с, утримання ПДФО та ВЗ з виграшу. Щоденний контроль повноти наданих пакетів документів (протоколів) в паперовому та електронному виглядах, що стосуються розіграшів за всіма тиражними лотереями. Участь у щомісячному формуванні актів звірки з розповсюджувачами лотерей. Робота з банківськими виписками.

Головний економіст відділу контролю кредитних операцій

ПАТ „Альфа-банк”

Банки

2 місяці

09.2016 - 11.2016

Бухгалтерський облік операцій за кредитами фізичних осіб; розрахунок штрафів за несвоєчасне перестрахування застави за кредитами, виданими для придбання авто; розподіл сум з 2909 на погашення кредитів; списання дисконту/премії, застави при повному погашенні кредиту; облік придбаних кредитів на рахунках 2 та 8 класу; щоденний контроль та приведення у відповідність залишків по рахунках валютної позиції 8 класу за придбаними кредитами; аналіз та коригування розподілу сум для погашення кредитів за придбаними портфелями; щоденний аналіз надходжень коштів для погашення боргу за простроченими кредитами на виконання програми прощення боргу, перевірка сплати військового збору з суми прощення, перевірка вручених довідок про отриманий дохід у вигляді прощенного боргу; перевірка правильності заведення нових кредитних продуктів в АБС Банку.

Заступник директора департаменту операційної роботи

ПАТ „Укрінбанк” (у стадії ліквідації)

Банки

2 місяці

05.2016 - 07.2016

Укладення договорів оренди рухомого та нерухомого майна банку (ведення переговорів з потенційним орендарем, підготовка та погодження договорів, формування та відповідальне зберігання юридичної справи), укладення додаткових договорів до діючих договорів оренди (щодо зміни орендної плати, зміни площі орендованих приміщень, заміни предмету оренди, зміни найменування орендаря та ін.), розрахунок орендної плати, пролонгація договорів оренди шляхом укладення додаткових угод, ведення журналу реєстрації договорів, контроль виконання договорів, ведення листування.

Начальник, головний економіст відділу супроводу операцій управління розрахункових операцій казначейс

ПАТ „Інтеграл-банк”

Банки

4 роки 10 місяців

02.2011 - 12.2015

Бух облік: операцій по МБК / МБД (видача, повернення, нарахування %, дисконту, премії, застави, поруки), операцій з розміщення / залучення ресурсів філією банку, операцій з похідними фінансовими інструментами, форексних операцій фіз. осіб, операцій по передачі готівки між банками, операцій з купівлі / продажу валюти за власними операціями банку та клієнтами банку (на умовах спот, форвард, своп). Відкриття / закриття внутрішньобанківських рахунків. Формування та зведення документів дня казначейства. Поповнення кор. рахунків в нац. валюті. Відкриття / закриття кор. рахунків, контроль виписок по кор. рахунках, арешт коштів на рахунках банків на підставі постанов. Поточний контроль за обліком операцій казначейства. Організація роботи відділу.

Начальник, головний економіст відділу оформлення банківських операцій управління бухгалтерського обл

Акціонерний банк „Банк регіонального розвитку”

Банки

2 роки 8 місяців

06.2008 - 02.2011

РКО клієнтів (фіз. і юр. осіб), депозити, кредити, поточні рахунки (відкриття, обслуговування, закриття), операції з готівковою ін. валютою, в т.ч. обмін зношеної валюти, банківськими металами, монетами, формування документів дня. Організація роботи відділення. Формування і щомісячний розрахунок сум страхового резерву, облік депозитарних операцій, операцій з цінними паперами, позабалансовий облік кредитних договорів, бланків суворої звітності, облік валютних операцій (перекази фіз. і юр. осіб, купівля/продаж ін. валюти на МВРУ), робота з коррахунками.

В. о. головного бухгалтера, бухгалтер 1-ої категорії, касир-контролер відділення

КРФ ВАТ КБ „Хрещатик”

Банки

2 роки 8 місяців

09.2005 - 05.2008

РКО клієнтів (фізичних та юридичних осіб); формування готівкових коштів для інкасації; відкриття та обслуговування депозитних і поточних рахунків клієнтів (фіз. та юр.); обслуговування кредитів фіз. осіб (відкриття, закриття кред. дог. та рахунків; нарахування відсотків, погашення кредиту та відсотків, прострочена заборгованість, дог. застави, поруки.); здійснення валютних переказів фізичних та юридичних осіб; валюто-обмінні операції готівковою іноз. валютою в т.ч. обмін зношених банкнот на придатні до обігу; супроводження з/п проектів організацій по обслуговуванню платіжних карток; виконання бухгалтерських проведень при інкасації банкоматів; здійснення операцій з банківськими металами, ювілейними монетами, дорожніми чеками (купівля та продаж); надання звітності по депозитам, кредитам, дебіторській та кредиторській заборгованості станом на перше число кожного місяця; щоденне формування та зберігання первинних документів, справ та звітів; здавання в архів; виконання обов'язків агента валютного контролю; організація та забезпечення роботи відділення за операціями, визначеними положенням про відділення.

Навчалась в 1 закладі

ЖДУ ім. І.Франка

Фізико-математичний. Педагогіка і методика середньої освіти. Математика і фізика.

Житомир, 2005

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Бухгалтер-експерт

Київ, 2017

Курси підвищення кваліфікації в ВНЗ "МАУП": бух. облік, фінансово-економічний аналіз, облік податків, держ. фін. контроль, судово-бухгалтерська експертиза, аудит, 1С:Підприємство 8.3. Бух. облік для України, користувач ПК.

Ірина

Начальник/головний економіст відділу обліку кредитних/казначейських операцій

Київ

40 років

повна зайнятість

Оновлено 2 роки тому