Работал в 9 компаниях   22 года 4 месяца

IT, Юридические услуги, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, Образование

Security Specialist

EPAM / Epam Systems

IT

1 год 7 месяцев

09.2022 - по настоящее время

Робота з різними системами баз даних «EPAM». Забезпечення працездатності систем контролю доступу U-Prox та систем відеонагляду Hanwha Techwin та Dahua по всіх офісах України. Друк карток E-Marine та Mifare в ПЗ cardPRESSO та активація карток в програмному забезпечені U-Prox. Монтаж, підключення та налагодження СКД. Керування доступами людей, додавання та налагодження СКД та зчитувачів, моніторинг обладнання СКД, складання різних звітів в U-Prox. Монтаж, підключення та налагодження систем відеонагляду Hanwha Techwin та Dahua. Робота з програмами відеонагляду Wisenet та SmartPSS.

Аналітик комп’ютерних систем

Юридична фірма «Антіка»

Юридические услуги

4 года 9 месяцев

12.2017 - 09.2022

Забезпечення працездатності комп'ютерної та оргтехніки у різних відділах. Адміністрування ОС Windows 7,10, Server 2016, MAC OS та прикладних програм (MS Office 365, MeDoc, Sonata, Liga, 1С, CRM "Project mate", клієнт-банки тощо), UniFi Controller, усунення несправностей пов'язаних з ІТ у всіх співробітників, віддалена підтримка користувачів, професійний ремонт ПК, ноутбуків, принтерів, сканерів, МФУ тощо, протяжка та налаштування локальних мереж, налаштування роутерів, підключення мультимедійної техніки, налаштування та підтримка мобільної телефонії та міні-АТС Panasonic.

Системний адміністратор

Nobi-Украина

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

1 месяц

10.2017 - 11.2017

Забезпечення працездатності комп'ютерної та оргтехніки у різних відділах компанії. Адміністрування ОС Windows 7, 10, Server 2008, MAC OS та прикладних програм (MS Office 2010, MeDoc, Liga, 1С, клієнт-банки тощо), усунення несправностей пов'язаних з ІТ у всіх співробітників, віддалена підтримка користувачів на складі, професійний ремонт ПК, ноутбуків, принтерів, сканерів, МФУ тощо, протяжка та налаштування локальних мереж, VPN, Wi-Fi роутерів, підключення мультимедійної техніки, налаштування мобільної телефонії, налаштування та підтримка користувачів у CRM-системі. (Скоротили тому, що закрилася філія компанії).

Системний адміністратор / Зав. лаб. / Викладач

Київський Інститут Бізнеса та Технологій

Образование

1 год 1 месяц

09.2016 - 10.2017

Забезпечення працездатності комп'ютерної та оргтехніки у різних відділах навчального закладу та навчальних класах (50-100 ПК). Адміністрування ОС Windows XP, 7, 10, Server 2012, MAC OS та прикладних програм (MS Office 2003/2007/2010, MeDoc, Sonata, Liga, 1С, клієнт-банки, ЄДБО, Education тощо), усунення несправностей пов'язаних з ІТ у всіх співробітників, віддалена підтримка користувачів на філіях, професійний ремонт ПК, ноутбуків, принтерів, сканерів, МФУ тощо, протяжка та налаштування локальних мереж, налаштування роутерів, підключення мультимедійної техніки, налаштування мобільної телефонії, хостинг та адміністрування сайтів. Встановлення та налаштування відеоспостереження.Читав дисципліни: "Інформатика та КТ", "Архітектура ПК", "Периферійні пристрої", "Ремонт та технічне обслуговування ПК".

Інженер електронік / Системний адміністратор

Запорізький ліцей водного транспорту

Образование

4 года 7 месяцев

03.2012 - 10.2016

Забезпечення працездатності комп'ютерної та оргтехніки у різних відділах навчального закладу (до 50 ПК). Встановлення, налаштування та адміністрування ОС (Windows XP/7/Server 2008) та прикладних програм (MS Office 2003/2007/2010, MeDoc, Sonata, Вітрило, Education, 1C), усунення несправностей пов'язаних з ІТ, віддалена підтримка користувачів ліцею, протяжка та налаштування локальних мереж, налаштування роутерів та модемів.

Завідувач лабораторії / Викладач

Запорізький авіаційний коледж

Образование

12 лет 2 месяца

08.2004 - 10.2016

Забезпечення працездатності комп'ютерної та оргтехніки у різних відділах навчального закладу та навчальних класах (50-100 ПК). Встановлення, налаштування та адміністрування ОС (Windows XP/7/8/10/Server 2003-2012, MAC OS) та прикладних програм, усунення несправностей пов'язаних з ІТ, професійний ремонт ПК, ноутбуків, принтерів, сканерів, МФУ, копіювальної техніки тощо .п., протяжка та налаштування локальних мереж, налаштування Wi-Fi роутерів та модемів, підключ. мультимедійної технікиЗ 2002 року пед. працівник, тому що читав дисципліни: "Архітектура ПК", "Периферійні пристрої", "Ремонт та технічне обслуговування ПК", "Операційні системи".

Директор фірми

ПП Ткаченко В.О. Комп. фірма "Meg@bit"

IT

2 года 10 месяцев

01.2007 - 11.2009

Був засновником ПП. Фірма займалася продажем, обслуговуванням, ремонтом комп'ютерної та оргтехніки на приватних підприємствах та у приватних осіб. Виконували продаж комп'ютерної та оргтехніки; встановлення, налаштування ОС (Windows XP/Server) та прикладних програм; усунення несправностей пов'язаних із ІТ; професійний ремонт ПК, ноутбуків тощо; протяжку та налаштування локальних мереж.

Інженер-технік

Маркет-Груп-Запоріжжя

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

1 год 1 месяц

07.2003 - 08.2004

Забезпечення працездатності комп'ютерної та оргтехніки на різних торгових точках підприємства у різних регіонах країни (до 50 ПК). Встановлення, налаштування та адміністрування ОС (Windows XP/Server) та прикладних програм, усунення несправностей пов'язаних з ІТ, ремонт ПК, принтерів, сканерів, МФУ, протягування та налаштування локальних мереж, налаштування VPN, заправка картриджів, підключення касових апаратів.

Майстер виробничого навчання

Запорізький авіаційний коледж

Образование

1 год 6 месяцев

01.2002 - 07.2003

Забезпечення працездатності комп'ютерної та оргтехніки у різних відділах навчального закладу. Встановлення ОС та прикладних програм, усунення несправностей пов'язаних з ІТ, протяжка та налаштування локальних мереж.

Ключевая информация

З 2002 року працюю у сфері професійного ремонту, обслуговування, налаштування, апгрейту, закупівлі комп'ютерів, ноутбуків, планшетів, периферійних пристроїв. Протяжка та налаштування локальних мереж, Wi-Fi роутерів та модемів на різних підприємствах (навчальні заклади, офіси, фабрики) та у приватних осіб. Встановлення та налаштування ОС (Windows XP/7/8.1/10/Server 2008/Server 2012/Server2016, MAC OS, Linux) та прикладних програм (MS Office, MEDOC IS, Sonata, 1C, Клієнт-банки, Liga, GSuite, Office 365, Education антивіруси та ін). Віддалена технічна підтримка користувачів, адміністрування операційної системи. Налаштування та підтримка користувачів у CRM-системах. Встановлення та налагодження СКД (систем контролю доступу) та систем відеонагляду.Читав дисципліни: "Інформатика та КТ", "Архітектура ПК", "Периферійні пристрої", "Ремонт та технічне обслуговування ПК", "Операційні системи".

Учился в 2 заведениях

Приватне акціонерне товариство "Вищий навчальний заклад Київський славістичний університет"

Інформаційні керуючі системи та технології

Київ, 2006

Запорізька державна інженерна академія

Системне програмування

Запоріжжя, 2004

Владеет языками

Английский

ниже среднего

Русский

свободно

Украинский

родной

Курсы, тренинги, сертификаты

English Prime

Київ, 2021

Курси англійської мови

Курс Elementary – завершено

Курс Pre-Intermediate 1 – завершено

CCNA R&S: Introduction to Networks

Київ, 2021

Базові знання по мережевим технологіям та CISCO

Настройка ПК та ноутбуків під керуванням Windows 7

Київ, 2013

Microsoft faculty fellow

Київ, 2013

Has completed the Microsoft Tehnology Enriched Instruction

WD Certified Sales Expert

Київ, 2013

У компанії Western Digital виконав 30 навчальних модулів із максимально можливим результатом

Технічне обслуговування та ремонт ПК

Київ, 2010

Дополнительная информация

Додаткова інформація

Водійське посвідченняМаю посвідчення водія кат.В з 2006 року і автомобіль. Комп'ютерні навичкиПрацюю у сфері професійного ремонту, обслуговування, налаштування, апгрейту, закупівлі комп'ютерів, ноутбуків, планшетів, периферійних пристроїв, локальних мереж на різних підприємствах (навчальні заклади, офіси, фабрики) та у приватних осіб. ТЕХПІДТРИМКА Володіння комп'ютером на рівні адміністратора та майстра з ремонту будь-якого комп'ютерного "заліза". Встановлення, обслуговування та оптимізація Windows 95/98/ME/XP/Vista/7/8/8.1/10/11/Server. MAC OSВстановлення систем контролю доступу та відеонагляду Пед. працівник 1 категорії. Читав дисципліни: "Інформатика та КТ", "Архітектура ПК", "Периферійні пристрої", "Ремонт та технічне обслуговування ПК", "Операційні системи". Додаткова інформаціяПостійне вдосконалення професійних знань та навичок. Комунікабельний. Маю великий досвід роботи із комп'ютерною технікою. Одружений, виховуємо доньку 14 років. Готовий до відряджень. Без шкідливих звичок.

Василь Олександрович

Системний адміністратор / Техпідтримка / Ремонт техніки / Інженер СКД та СВН

Киев

39 лет

полная занятость, неполная занятость

Характер работы: в офисе/на месте

Обновлено 5 месяцев назад