Работал в 2 компаниях   2 года 5 месяцев

Реклама / Маркетинг / PR-услуги, Другое

ФОП

ФОП Запорощенко С.А.

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

2 года 3 месяца

01.2022 - по настоящее время

Досвід роботи

ФОП Запорощенко С.А. з 26.01.2022 р. до сьогодні.• Термоперенесення, сублімаційний друк на спортивному одязі. Сувенірна атрибутика (дипломи, призи, грамоти).• Сублімаційний друк на металі (інформаційні таблички на металі, дипломи). Постачання VIP сувенірів.• Широкоформатний друк та зовнішня реклама. Виготовлення оригінал-макетів для поліграфічної продукції.

ФОП

з 25.03.2014 р. по 26.01.2022 р. робота за договором-підрядом Екіпірування спортивних команд формою. Термоперенесення, сублімаційний друк на спортивній формі. Спортивна сувенірна атрибутика (кубки, медалі, призи, дипломи, вимпели та ін.).• Сублімаційний друк на металі (шильди, дипломи). Розробка та постачання VIP сувенірів.• Зовнішня реклама (персоналізація авто-, авіатехніки). Виготовлення оригінал-макетів для поліграфічної продукції та друку

ТОВ «АФ Екопринт», 01.12.2005-25.03.2014 рр. Директор (співзасновник).• Широкоформатний друк (поліграфічні послуги). Виготовлення друкованої продукції для зовнішньої реклами Розміщення зовнішньої реклами.Відкриття підприємства "з нуля". Розробив та успішно реалізував бізнес-план розвитку підприємства. Координував діяльність підрозділів, вирішував оперативні проблеми, у т.ч. з контролюючими органами. Забезпечував фінансово-господарську діяльність. Сам безпосередньо працював на вказаному вище обладнанні, коли це вимагала виробнича необхідність.

ТОВ «Друкарня Арт-Прес» 01.05.2005-30.11.2005 гг. Начальник виробничого відділу.• Поліграфічні послуги. Широкоформатний друк.Оперативно регулював хід виробництва. Відповідав за ритмічний випуск продукції відповідно до плану та договорів. Контроль якості. Безпосередньо брав участь та реалізував відкриття нових напрямів послуг підприємства. Робота з постачальниками та замовниками.

ТОВ "РА Тандем-У", 02.10.1995-25.04.2005 гг. У різні періоди - начальник відділу замовлень, начальник виробничого відділу.• Рекламні послуги (виготовлення макетів для поліграфічної продукції, розміщення замовлень у друкарнях, виготовлення сувенірної продукції).Розрахунок калькуляції робіт, готував договори та контролював їх виконання. Розробив та успішно реалізував бізнес-плани щодо запровадження нових напрямків діяльності підприємства. Підготовка та безпосередня участь у виставках.

Автозавод «Комунар» ПЗ «Автозаз», 01.09.1992-31.01.1995 р. Інженер технолог.

фоп

фоп

Другое

2 года 4 месяца

12.2021 - по настоящее время

Ключевая информация

Додаткова інформаціяIT технології:Впевнений користувач програм MS Excel, Word.1С 7 версія (бухгалтерія) лише на рівні первинної документації. Банк-клієнт.Програми CorelDRAW, Adobe Photoshop, Onix Rip, SignPal Expert.

Учился в 1 заведении

ЗМІ ім. Чубаря (Національний університет «Запорізька політехніка).

Інженер-механік.

Запоріжжя, 1992

Владеет языками

Русский

свободно

Украинский

родной

Сергей

Директор, менеджер, керівник проектів

Запорожье

20 000 грн.

55 лет

полная занятость

Характер работы: в офисе/на месте

Обновлено 8 месяцев назад