Ключевая информация

Якщо коротко, то взяли на роботу як маляра порошковою фарбою та слюсар, але через брак людей працював зварником напівавтоматом та аргоном, на апараті фроніус, зварював чорні та нержавіючі сталі. Приклади робіт можу скинути. Не люблю брати в роботу великогабаритні деталі,такі як станина станка, краще щось середнє або мале. З 2019 року завоював спортивне обладанання, з цього року виготовлення станків. Дуже швидко навчаюсь новому. Не конфліктний. Також вмію наносити порошкову фарбу, вмію працювати за багатьма станками. Якщо є запитання або пропозиції з радістю відповім. З побажань: молодий та веселий колектив.

Учился в 1 заведении

Державний вищий навчальний заклад "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника"

природничих наук

Івано-Франківськ, 2022

Владеет языками

Английский

ниже среднего

Дополнительная информация

зварювання

Вмію читати креслення, розумію як деформується метал. Якщо говорити про тіг, то зварював електродом 1.6 дрібні деталі товщиною 1 мм на апараті фроніус без педалі, але хочу навчатись новому. Тож люблю нові задачі і адекватне ставлення керівника.

мальовка

Малюю як порошковою фарбою так і двох компонентою епоксидною. Порошком малював переважно двох фірм: "Лаковерл" і "Неокен". Працював із порошковим лаком та грунтом, фарбував як рами станків, так і невеликі за габаритами деталі. Якщо є питання пишіть дзвоніть.

слюсарка та станки

Слюсарив я багато, бо всі з цього починають. Набивав руку я на виробництві спортивного обладнання. Там гнув штанги, сверлив отвори для шведської стінки, силових рам і тд, шліфовка і підготовка перед зварюванням. Нарізати різбу чи просвеліти за станком немає проблем. Працював як на совдеповських так і на великих 3-4 кіловатних станках. На початковому рівні володію листогином. На початковому рівні працював за лазерним чпу оптоволоконним, а саме з пульта можу зняти закинути новий лист і тд. Розумію, що таке сервомотор, корковий мотор, енкодер і тд. Маю невеликий досвід в їх ремонті.

Анонимный соискатель

Зварювальник

Ивано-Франковск

17 000 $

23 года

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 5 дней назад