Работала в 1 компании   10 месяцев

Медицина и Здравоохранение

врач-бактеріолог

Горлівська санстанція

Медицина и Здравоохранение

9 месяцев

08.1993 - 05.1994

Займалась лабораторними дослідженнями , визначала збудника інфекційних захворювань , їх механізм розвитку.Визначала їх чутливість до лікувальних засобів , тим самим брала участь в призначенні ліків хворим.

Ключевая информация

Маю невеликий досвіт роботи у фірмовій крамниці "Вина Коблево" , приблизно рік. Останне місце роботи ТЦ "Кристалл" на Середньофонтанській вул., у 2015 року Торгівля речами домашнього інтер'єра та декору-картини,штучні квіти ,вази то що.Досвіт роботи до року.

Училась в 2 заведениях

ФДП Донецький держ-університет

за фахом інформаційні технології,кваліфікація -оператор персональних комп'ютерів

Горлівка, 1997

Донецький державний медичний інстітут ім.М.Горького

Гігіена, санітарія і епідеміологія.Врач-гігієніст , епідеміолог эпидемиолог, профпатолог

Донецьк, 1993

Владеет языками

Русский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Стисло про себе.

Зараз проживаю в Одесі , на вул. Пушкінська-6 , дуже хотіла би мати роботу поруч з будинком , або на відстані 30 хвил пішої ходи.Дякую за уважність. Народилась не в Україні , маю укаїнське громадянство, згодом батьки переїхали на Донбас.Закінчила інстітут,вийшла заміж, народила сина.Почались переїзди.В Одесі з травня 2000 року.У 2007 зареєструвалась приватним підприємцем.Сдаю в оренду наші з чоловіком 3 приміщення . З 2009 року самотня.У 2015 син одружився.Родинних забов'язань залишилось обмаль як і фінансів.Змалку була хрещена в Православній Церкві.В Одесі десь мабудь років 13 хожу до церкви Св.муч.Адріана і Наталії Української Православної Церкви.Вважаю себе християнкой, тримаю піст , пісні доби ,хожу на сповідь, й на свята.Але останнім часом все рідше.За чим сумую.Знаю необхідні молитви, але молитися на одинці це зовсім інше ніж у храмі.Вірю у Святу Трійцю.Почитаю ікони.Мої дід та бабуся по материнськой лінії були мусульмани , коли я про них згадую то згадую і Аллаха.Я не знаю правильно це ,чи ні.Ні мені це вирішувать.Але ось така правда.

Захоплення та інтереси

Комп'ютерні навички на рівні користувача.Знаю що таке програма 1с , але з нею не працювала. Працювала на касовому апараті.Вожу авто , маю права водія групи В.По натурі не керівник, більш виконавець.Граю у великий теніс -навчалась років 3-4,Люблю театр , кіно.Шукаю роботу на довгий час з позитивним керівником , і добрим оточенням.В гарному суспільстві підтримую товариські відносини.Дуже люблю свого сина Ростислава.А вдома на мене чекає кіт.

Моя родина.

Дуже кохаю свого сина й невістку.Обоє талановиті.Син працює у поліціі порядний і відповідальний офіцер.Невістка модельер-дизайнер.Окрім цього син грає на музичному інструменті-ханге.Сам вигадує мелодію.У вільний час мандрують, багато друзів , вечірки и спільна справа.Онуків поки що немає.Вони тримають котів.Але я сподіваюсь.А в мене дома токож є кіт .Батьки залишились на Донбасі, брат з родиною в Луганську.Сумую.Родичі мамині на Уралі , батька тут на Україні. Бивший чоловік з новою родиною в Одесі.Всіх кохаю.

Оксана Геннадіївна

Продавець непродовольчих товарів

Одесса

9 000 грн.

55 лет

полная занятость

Обновлено 8 месяцев назад