Работал в 4 компаниях   21 год

Красота / Фитнес / Спорт, Охрана и Безопасность, Торговля розничная / Retail, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

Заступник начальника вiддiлу охорони, старший змiни охорони.

Iнтерспорт

Красота / Фитнес / Спорт

12 лет 11 месяцев

05.2011 - по настоящее время

Досвід підбору, перевірки та розстановки кадрів, організації, контролю та управління пілдеглим персоналом; досвід роботи зi спецтехнікою, обладнанням, документацією, матеріальними цінностями; досвід органiзацii та забезпечення перепускного i внутрiшньообьектового режиму, охорони i захисту обладнання, територii, майна, персоналу, вiдвiдувачiв, повсякденної безпечної діяльності підприємства; досвід проведення занять з професійної підготовки, інструктажів з ОП,ТБ,ПБ, службових розслідувань, взаємодії з органами МВС, МНС, охоронними структурами, перевіряючими органами.

Фахiвець з органiзацii особистоi та майновоi безпеки.

КомСервіс-Безпека

Охрана и Безопасность

7 лет 2 месяца

08.2011 - 10.2018

Досвід роботи в офiсах, бiзнесцентрах, банках, медклiнiках; Досвiд забезпечення повсякденноi безпечної діяльності підприємства; органiзацii та забезпечення перепускного i внутрiшньообьектового режиму, охорони i захисту обладнання, територii, майна, персоналу, вiдвiдувачiв; здiйснення нагляду i контролю за дiяльнicтю вiдвiдувачiв та персоналу; досвід роботи зi спецтехнікою, обладнанням, документацiею; досвiд проведення занять з професійної підготовки, інструктажiв з ТБ, службових розслідувань, взаємодії з органами МВС, МНС, охоронними структурами, перевіряючими органами.

Начальник служби безпеки і контролю ( охорони )

СПОРТМАСТЕР

Торговля розничная / Retail

6 лет 4 месяца

11.2004 - 03.2011

Досвід підбору, перевірки та розстановки кадрів, організації, контролю та управління пілдеглим персоналом; досвід роботи зi спецтехнікою, обладнанням, документацією, матеріальними цінностями; досвід органiзацii та забезпечення повсякденної безпечної діяльності підприємства, перепускного i внутрiшньообьектового режиму, охорони i захисту майна, обладнання, товару, персоналу, вiдвiдувачiв; досвід проведення занять з професійної підготовки, інструктажів з ОП, ТБ, ПБ, службових розслідувань, взаємодії з органами МВС, МНС, охоронними структурами, контролюючими та перевіряючими органами.

Начальник охорони - завідувач господарством - адмiнiстратор

КУПАВА

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

1 год 7 месяцев

04.2003 - 11.2004

Досвід закупівлі, розподілу та контролю видачі і витрат госпінвентаря та матеріалів;Досвід організації і контролю прибирання і утримання приміщень та території в чистоті і порядку; організації контролю за станом та проведенння обслуговування і поточного ремонту приміщень, меблів, та офісної техніки і обладнання; контролю витрат електроенергії та води; Досвід планування, складання, контролю та поточноi оптимізації витрат бюджета господарства.

Досвiд облiку роботи автомобілів та водiiв, Досвід планування, складання, контролю та оптимізації витрат бюджета господарства.

Досвід підбору, перевірки та розстановки кадрів, організації, контролю та управління підлеглим персоналом; досвід роботи з технікою, обладнанням, документацією, матеріальними цінностями; досвід проведення занять з професійної підготовки, інструктажів з ОП, ТБ, ПБ, службових розслідувань, взаємодії з органами МВС, МНС, охоронних структур, перевіряючими органами.

Ключевая информация

Досвiд пiдбору, розстановки, управлiння та контролю за пiлеглим персоналом; роботи з облiковою документацiею, матерiальними цiнностями, проведення занять з професiйноi пiдготовки, iнструктажiв з ОП, ТБ, ППБ, проведення службових розслiдувань; Досвід планування, складання, контролю та оптимізації витрат бюджета господарства. Досвід закупівлі, розподілу та контролю видачі і витрат госпінвентаря та матеріалів; Досвід організації і контролю прибирання і утримання в чистоті і порядку приміщень та території, вивезення смiття, здавання макулатури; організації контролю за станом та проведенння обслуговування і поточного ремонту приміщень, комунiкацiй, меблів, та офісної техніки і обладнання; контролю витрат електроенергії та води, обiгу тари; Досвiд забезпечення повсякденноi безпечноi дiяльностi пiдприемства, збереження майна, обладнання, матерiальних цiнностей, захисту персоналу та вiдвiдувачiв. Досвiд вземодii з перевiряючими та контролюючими органами, ЖКГ, МВС, ДСНС, охоронними структурами, постачальниками, пiдрядниками, орендарями, вiдвiдувачами, клiентами, покупцями;

Досвiд обліку роботи автомобілів та водiiв, закупiвлi та використання пального, мастил та запчастин, облуговування i поточного ремонту машин, прокладання маршрутlв руху та оптимiзацii експлуатацiйних витрат.

Учился в 2 заведениях

Військовий Гуманітарний Інститут Національної Академії Оборони України

соціальний педагог-психолог, правознавець

Київ, 2000

Омское высшее танковое инженерное училище

Инженер по эксплуатации и ремонту колесной и гусеничной техники

Омск, 1987

Владеет языками

Английский

ниже среднего

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Компьютерные навыки

ПК - на рівні впевненого користовача ( Word, Exсel, Internet ).

Водительское удостоверение

Категорії "В" та "С".

Военная служба

1982 - 2002 рр. - служба у Збройних Силах на інженерних, командних, виховних, адмінистративно-господарських та штабних посадах. Майор запасу.

Личные качества

Оорганізаторські, лiдерськi та аналітичні здібності; комунікабельність, наполегливість, цілеспрямованість, рішучість, висока працездатність, дисциплінованість, порядність, надійність, пунктуальність, принциповість, відповідальність; здібність до швидкого навчання новому та здатнiсть навчати iнших.

Увлечения и интересы

Спорт, техніка, книги, преса, новини.

Внешніе данные

Спортивна статура, презентабельний зовнішній вигляд, шкідливі звички відсутні.Зрiст 180 см. Вага 75 кг.

Пожелания

Буду вдячний за будь-яку відповідь

З повагою, Володимир Колодій

Цель

Прагну працювати в компанії з високими стандартами трудової діяльності, застосовувати свій досвід в подальшій роботі, бути корисним компанії і внести свій вклад в розвиток бізнесу. Розгляну варіанти придбання нових знань та практичних навичок у роботi, обо iншоi спецiальностi. Можлива робота в понадурочний час, відрядження.

Владимир Николаевич

Завхоз, управляющий

Киев

16 000 грн.

58 лет

полная занятость

Обновлено 1 год назад