Работал в 6 компаниях   15 лет

Строительство, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

Керівник напрямку

ФОП Клименко Ю.М.

Строительство

5 лет 6 месяцев

06.2018 - 12.2023

Пошук та ведення клієнтів у будівельній сфері, продаж послуг електромонтажних робіт від розробки проекту до здачі об'єкту замовнику, участь у будівельних проектах СК Щасливий, Катеринославський та приватного домобудівництва в Дніпрі та області.

Регіональний менеджер з продажу

Альтек

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

1 год 9 месяцев

09.2016 - 06.2018

Завдання та їх досягнення:Розвиток нового напряму в компанії на тему альтернативна енергетика. Застосування сонячних панелей на покрівлі і фасадах будівель. Пошук компаній-постачальників обладнання на світовому ринку для імпорту в Україну. Налагодження та вибудовування відносин з компаніями постачальниками.

Моніторинг та повний аналіз ринку, світові досягнення та напрацювання у цьому напрямі, розвиток та його перспективність на ринку України.Пошук нестандартних та ексклюзивних рішень щодо застосування сонячних панелей як на покрівлі, так і на фасадах будівель.

Напрацювання та ведення клієнтської бази, ведення переговорів із клієнтами, побудова дилерського каналу продажу. Повний цикл стартапу та запуск нового напряму в компанії. Активна участь у спеціалізованих виставках.

Регіональний менеджер

ТОВ Тегола-Україна, м.Дніпро (Будівництво, Продаж покрівельних та гідроізоляційних матеріалів)

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

1 год 3 месяца

05.2015 - 08.2016

Функціональні обов'язки: розвиток клієнтів та дилерської мережі на довіреній території у каналі B2B та B2C, пошук нових партнерів, розвиток нових каналів збуту, проведення семінарів, ведення повного циклу продажів, аналіз продажів та моніторинг ринку, активна участь у просуванні продукції компанії.

Досягнення та досвід: за час своєї роботи у компанії збільшив клієнтську базу на 100 клієнтів, 40 з яких стали постійними клієнтами компанії. Актуалізував клієнтську базу, ведення бази за пріоритетами A, B, С. Збільшив оборот компанії на 20% своєї території роботи.Використовував системний підхід у роботі з клієнтами, наприклад, картки клієнтів.Розвинув нову територію покриття компанії у Дніпропетровській та Запорізькій області.

Вдалося домовитися про умови роботи з партнерами, а також наявність матеріалів компанії на складі партнера у м. Дніпропетровську та Запоріжжі, що полегшило доставку матеріалу до цих міст.Проведення презентацій та семінарів на базі клієнтів.Участь у довгострокових проектах будівництва.Участь у міжнародних виставках КиївБілд -2016 м. Київ та локальних виставках КозакПалац-2016 м. Запоріжжя, ФАСАД-2016 м. Дніпро.

Регіональний представник

ООО "НВН плюс", Дніпро (Будівництво/Продаж покрівельних матеріалів)

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

3 года 2 месяца

03.2012 - 05.2015

Функціональні обов'язки: ведення ділових переговорів та угод з клієнтами, розширення клієнтської бази та збільшення обсягу продажу, розрахунок обсягу замовлення, виставлення рахунків, ведення телефонних переговорів, ділового листування та документації.

Досягнення та досвід: Розширення довіреної території діяльності компанії, як наслідок збільшення клієнтської бази та обсягу продажів приблизно на 30%, покращення якості роботи з клієнтами, покращення та збільшення КПР, вивчення особливостей роботи в програмі 1-С, проведення тематичних презентацій щодо продуктів компанії, ведення проекту, супровід угод та надання кваліфікованих послуг клієнтам компанії, оформлення звітів та документообігу.

Директор філії

ТОВ Будмайстер, Дніпро (Виробництво, будівництво, продаж, послуги)

Строительство

1 год 2 месяца

12.2010 - 02.2012

Функціональні обов'язки: моніторинг будівельної промисловості; розробка та впровадження бізнес плану; організація робіт ефективної діяльності філії; логістика; постановка завдань та звітності; навчання, мотивація, контроль та оцінка персоналу; виконання плану продажу та послуг; ведення товарноскладського обліку та документообігу; пошук та ведення великих клієнтів; укладання та виконання комерційних та господарських договорів; взаємодія з центральним офісом та керівниками компанії; взаємодія з держ.органами та організаціями, забезпечувати безпеку охорони праці та працездатність усіх систем філії, підтримку корпоративної сфери компанії; участь у семінарах.

Досягнення та досвід: бізнес планування; вивчення та подальший розвиток напряму, організований та систематизований підхід у роботі довіреного підрозділу, забезпечення життя діяльності філії компанії у м. Дніпропетровську; збільшення кола постійних клієнтів як наслідок та обсягу продажів, постановка завдань та ефективна мотивація співробітників; вивчення норм та стандартів ведення документообігу компанії, участь у конференціях регіонального масштабу.

Територіальний менеджер

ТОВ «Хвиля майбутнього», Днепр (Днепропетровск) (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

1 год 10 месяцев

02.2009 - 12.2010

Функціональні обов'язки: стратегічне планування та ведення організації продажів, пошук та ведення переговорів з партнерами та ключовими клієнтами, динамічний розвиток ринку, побудова та організація структури торгових представників (ТП), контроль та ведення дебеторської заборгованості, проведення коучингів мотивації та успішних продажів для ТП, планування та здійснення PR-акцій, презентацій, спеціалізованих виставок, ведення документообігу та фінансових звітів діяльності структури компанії.

Досягнення та досвід: розвиток території продажів фактично з нуля, побудова структури ТП, ведення ділових переговорів, збільшення клієнтської бази та обсягів продажів, виконання KPI згідно з планом розвитку, складання та впровадження планових маркетингових заходів та рекламних інструментів для ведення успішного бізнесу, відкриття та ведення нових точок з продажу продукції, досвід проведення навчальних тренінгів для співробітників (для 8 осіб), активна участь у консультуванні клієнтів компанії, участь у семінарах компанії.

Ключевая информация

Професійні навички:

• досвід у сфері продажу понад 10 років;

• наявність організаторських та лідерських якостей;

• управлінські навички;

• розвиток та планування бізнес діяльності з нуля;

• ведення маркетингової діяльності: моніторинг ринку, логістика,бізнес-планування, розстановка цілей за пріоритетами, проведення рекламних акцій, презентацій;

• пошук та ведення переговорів з партнерами та ключовими клієнтами;

• ведення та стратегічний розвиток продажів на довіреній території;

• виконання планових показників з продажу, дистрибуції, KPI, а також якісні та кількісні показники;

• навички управління людьми, проведення тренінгів із продажу для команди співробітників;

• навички адміністрування та системного планування

• облік фінансових коштів та документообігу;

• орієнтований на взаємовигідне співробітництво та досягнення максимального результату.

Учился в 3 заведениях

Державний вищий навчальний заклад "Придніпровська державна академія будівництва та архітектури"

ПГС

Дніпро, 2004

Дніпровський Індустріальний технікум

КИП и А

Дніпро, 2000

Дніпровський політехнічний коледж

КИП и А

Дніпро, 1999

Владеет языками

Английский

средний

Русский

свободно

Украинский

родной

Курсы, тренинги, сертификаты

Школа бізнесу та особистісного розвитку Алекса Яновського

Дніпро, 2016

Проходження курсів он-лайн

Організатор: компанія «Хвиля майбутнього», тематика тренінгу: «Методи та інструменти ефективних продажів»

Харків, 2010

Організатор та провідний бізнес-тренер Сергій Вожжов, тематика тренінгу: «Сучасні технології ведення бізнесу»

Дніпро, 2010

Організатор: компанія «Хвиля майбутнього», тематика тренінгу: «Ведення ефективних переговорів» (м.Харків)

Харків, 2009

Організатор: компанія «Хвиля майбутнього», тематика тренінгу: «Командна робота»

Харків, 2009

Дополнительная информация

Комп'ютерні навички

Знання ПК на рівні впевненого користувача: Word, Excel, Acrobat Reader, PowerPoint, 1: С, Internet, CRM, вміння працювати з офісною технікою.

Водійське посвідчення

Наявність посвідчення водія категорії «В», стаж водіння більше 10 років.

Особисті якості

Комунікабельність, відповідальність, сумлінність, цілеспрямованість, організованість, перспективність, представництво, стриманість, аналітичні здібності, системність мислення, здатність ефективно діяти як самостійно так і в команді, оптимізм, розвиток та самовдосконалення. Досягнення мети готовий докласти максимум зусиль.

Захоплення та інтереси

Хобі та захоплення: активний відпочинок на природі, подорожі, читання розвиваючої літератури: Браян Трейсі, Бодо Шефер, Наполеон Хілл, Аллен Роберт та Марк Віктор Хансен, музика, кіно, театр, спорт.

Юрій

Регіональний представник, ведучий менеджер, керівник напрямку дістанційно

Днепр

25 000 грн.

42 года

Работает, но открыт для предложений

полная занятость, неполная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено только что