Работала в 5 компаниях   26 лет 7 месяцев

Банки, Государственный сектор, Промышленность и Производство

Ведущий аналитик

Банк

Банки

4 года 9 месяцев

07.2019 - по настоящее время

Участь у формуванні управлінської звітності; підготовка звітності opex/capex ; підготовка звітності за результатами роботи для керівництва; робота з потоками даних та підготовка звітності визначених сегментів банку; роботу з формування, ведення та зберігання бази даних з праці і заробітній платі, чисельності працівників, внесення змін до довідкової та нормативної інформації, яка використовується під час оброблення даних; участь у формулюванні економічної постановки завдань або окремих їх етапів, що вирішуються за допомогою обчислювальної техніки, визначає можливості використання готових проектів, алгоритмів і пакетів прикладних програм, які дозволяють створювати економічно обґрунтовані системи оброблення інформації з праці і заробітній платі; розрахунок мотивації працівників региональних відділень та інше; розрахунок аллокацій витрат на доходи сегментів бізнесу; аналіз в частині витрат;

Бухгалтер відділу планування

ДУ"Центер обслуговування підрозділів поліції"

Государственный сектор

1 год 2 месяца

08.2017 - 10.2018

Бюджетування держзакладів. Робота в програмі "Парус" (бюджетний запрос, план, паспорт бюджетной програми, кошторис, звіт). Виконання контрольних завдань НПУ. Робота з договорами, контроль оплат. Переписка з установами.

Начальник службы экономической безопасности

ТОВ "Максим"

Промышленность и Производство

10 месяцев

09.2016 - 07.2017

Управленческое планирование и отчетность. Построение бюджентной системы предприятия; формирование бюджетов, анализ, контроль; сопровождение бюджетного процеса ; работа с финансовой отчетностью; комплексный економический анализ хозяйственной деятельности, стоимости услуг. Контроль дебиторськой задолжености. Работа с договорами. Планы и отчёты за период по подразделениям, по видам деятельности.

Главный специалист

Финансовое управление, районная государственная администрация г.Киев

Государственный сектор

10 месяцев

10.2015 - 08.2016

Бюджетирование госучреждений. Работа в 1С "Держбюджет"(бюджетный запрос, план, паспорт бюджетной программы).Отчёты, формирование документов на финансирование, выполнение контрольных заданий ШРДА, КМДА.

Главный инспекторт

Фискальная служба

Государственный сектор

18 лет 7 месяцев

02.1997 - 09.2015

Работа в программе АИС "Налоги". Учет налоговых платежей, работа с задолженностью, сверка с плательщиками, работа с казначейством

Ключевая информация

Парус, 1С, Word, Excel, IBM Notes, Service Desk, Access, SQL

Училась в 2 заведениях

Европейский университет

Экономика и менеджмент

Киев, 2015

КНЭУ

Экономика предприятия

Киев, 2001

Алла

Аналітик, економіст, фінансист

Киев

30 000 грн.

47 лет

полная занятость

Обновлено 4 месяца назад